Bebeklerin Gövdesine Kuşak Sarmanın Doğru Olmadığını Paylaşan Doktora Yapılan Cahilce Yorumlar

Kuşak ya da tülbentin bebeğin gövdesi etrafına dolamanın doğru bir uygulama olmadığını belirten doktor Görkem Astarcıoğlu'nun paylaşımına birçok kullanıcı uygulamanın doğru olduğunu ve büyüklerinin hep kuşak bağladığını yazdı.Yapılan cahilce yorumlar ise pes dedirtti.

Dr. Görkem Astarcıoğlu, "Hekimanne" isimli Instagram sayfasında ve YouTube kanalında çocuk sağlığıyla ilgili birçok bilgiyi paylaşan bir isim.

Anne adaylarının ve annelerin hayatını kolaylaştıran birçok bilgiyi herkesin anlayabileceği bir şekilde paylaşan Görkem Astarcıoğlu, sadece yapılması gerekenlere değil, yanlış uygulamalara da zaman zaman dikkat çekiyor.

Görkem Astarcıoğlu, geçtiğimiz günlerde de kuşak ya da tülbentin bebeğin gövdesi etrafına dolamanın doğru bir uygulama olmadığını belirttiği bir video paylaştı.

Tabii bazı çok bilmiş kullanıcılar da Astarcıoğlu'nun bu paylaşımının altına uygulamanın doğru olduğunu ve büyüklerinin hep kuşak bağladığını yazdı. Biz de o cahilce yorumlardan bazılarını derledik;

Bir şeyi de kabul etseler dişimi kıracağım! Büyüklerimiz her şeyi doğru yapmıyordu. Bunu ne zaman öğreneceksiniz?

Haydi yorumlara!

Bu içerik de ilginizi çekebilir;

Türk ve Yabancı Anneleri Karşılaştıran Oyuncu Altuğ Yücel'in Paylaşımı Tartışma Yarattı!

Popüler İçerikler

Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"
Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
Kızılcık Şerbeti Kıvılcım'dan Atatürk Portresine "Aksesuar" Denmesine Kapak Gibi Yanıt!
YORUMLAR
28.07.2022

doktorun tezini başka bir doktor bozsa sorun değil de, gri eşofmanını götüne çekip akşama kadar tv karşında oturanların bunu söylemesi :)) Ulan nasıl ülkeyiz ya

28.07.2022

Peki arkadaşım sor bakalım anneniz sizi nasıl büyütmüş.hic kundak yapmadı demeyin.Cunku hastanelerde bile bebekler annelerine kundaklanip verilir.Nedeniyse bebek olduğu için kemik yapısı nazik ve kırılgandır nokta.

28.07.2022

Sen oku doktor ol MK bu mallarla uğraş değmez ha

Mallar ? Yalnız yazanlar çoğu tecrübeli anne. Sende marjinal olucam diye boş yorum yapmışsın... Madem yanlış uygulama neden yeni doğan bebekler hastanede bile kundakta durur? Neden anneye öyle verilir?

28.07.2022

Yalniz onedio yazarida cok biliyor.Senin ne haddine millete cahil demek.Neyin ihtisasini yaptin ya da neyi tecrübe ettinde boyle konuşuyorsun.Bu arada doktorada sovmem,insanlarin genel fikirlerine de sovmem ama sunu unutmamak lazim her diploma alan da o alanda kesinlikle kanun nezdinde soz sahibidir diye bir sey yok.Her fikri neye dayandirgina bakarak irdeleyip,kendince ortaklamasini almali insanoglu. Basim agriyor diye doktora gidip hicbirseyin yok diy yollayan 3 gün sonra beyin kanamasi geçiren insan biliyorum.Adam 2 aydir komada.Boyle ornekler cok cok fazla.Bu gibi fikirleri olan insanlar hayatinda hep 4-4luk insanlarla mi karsilasmis da bu kadar rahat konusuyorlar.

31.07.2022

sen çözmüşsün kardeşim tmm

TÜM YORUMLARI OKU (46)