Bebekleri Ağlayan Ailelerin Uçağa Binmemesini Söyleyerek Tartışma Yaratan Kullanıcıya Gelen Yorumlar

Biraz anlayışlı olmanın kimseye zararı yok...

Cafe, otobüs, tren ya da uçak gibi toplu alanlarda bebeklerin ağlamalarından hep şikayet edilir. Hatta bazı durumlarda sinirlerine hakim olamayan insanlar anne/baba ile hararetli tartışmaya bile girer.

Genel olarak bu alanlarda bebek seslerine tahammül edilemiyor. Bakışlar, homurtular aileyi strese sokarken öte yandan çok da mahçup ediyor. Bazı insanlar da çocuklu ailelerin özellikle toplu taşımaya binmemesi gerektiği sonucuna varıyor. Bu sonuç da haklı olarak anne/babaları kızdırıyor ve bunun üzerinden çoğu kez tartışmalar yaşanıyor.

Twitter'da da bir kullanıcı uçakta ağlayan bebeklerden rahatsız olduğunu ve ailelerin binmemesini söyledi.

Haliyle bu paylaşım nedeniyle de anne/babalar ve çocuksuz bireyler karşı karşıya geldi. Özellikle çocuğu olan insanlar tepki gösterdi.

Tüm bu eleştirilerin yanında bazı kullanıcılar da bu paylaşıma destek verdi.

İnsanların kısacık bir süre bile olsa bu tarz şeylere dayanamaması beni şaşırtıyor. Peki sizin düşünceniz ne?

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
16.03.2021

bebek ağlamasına karşı değilim ama çocuk ağlamasına karşıyım. oturmayı bilmeyen, bağırarak saçma sapan sesler çıkaran, yeterince şımaramadığı için zırlayan çocuk sesine karşıyım. bebek ağlaması daha da üzer beni acaba gazı mı var sıkıntısı mı var diye ama çocuk için aynı şeyi düşünmüyorum. kimse sizin eğitemediğiniz çocuğun tavırlarına katlanmak zorunda değil.

16.03.2021

Bebek farklı, çocuk farklı... Bebek durdan sustan anlamaz, istediğini istemediğini söyleyemez, çaresiz ve muhtaçtır. Çocuk derdini anlatır, ailenin terbiyesini ve yetiştirilme tarzını almıştır, ağlaması birşeyleri zorla yaptırmak içindir, şımarıklıktır, aile yetiştirme tarzıdır. O yüzden bebek ağlaması dünyanın en doğal şeyi, çocuk zırıltısı ise ailenin veremediği terbiye ile çevresindekilere saygısızlığıdır. (7 yaşında bir çocuk babasıyım)

16.03.2021

kesinlilkle çocuklu aileler için ayrı bir uçak ya da bölüm ayarlayın . o gürültüyü çekmek zorunda değil kimse.

TÜM YORUMLARI OKU (64)