Bebek Yapmak Dışında Kocasıyla Birlikte Olmak İstemediğini Söyleyen Kadın Tartışma Yarattı!

Sosyal medyada bir kadın eşinin çocuk yapmak dışında onunla birlikte olmak istediğini ancak kendisinin böyle bir isteği olmadığını açıkladı. Kocasıyla ilişkiye girmemenin en doğal hakkı olduğunu söyleyen kadın sosyal medyayı ikiye böldü.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada kocasıyla ilişkiye girmek istemediğini açıklayan bir kadının anlattıkları büyük tartışma yarattı.

Eşi ile bebek yapmak dışında seks yapmak istemediğini ancak bir türlü bu konuda anlaşılmadığını söyleyen kadın aslında derdini paylaşmak istemişti ama söyledikleri ile ortalık karıştı.

“Eşim sürekli benimle birlikte olmak istiyor!”

Eşi ile iki yıldır birlikte olduklarını ve sekiz aylık bir kız çocukları olduğunu söyleyen kadın, kocasının devamlı seks istemesinden yakınıyor. Çocukları iki aylık olduktan sonra devamlı eşinin kendisi ile birlikte olmak istediğini ve kendisinin ikinci çocuk istemediğini anlatıyor.

“Çocuk yapmak harici birlikte olmak istemiyorum.”

Kocasına çocuk istemediğini söylemesine rağmen seks yapmak istiyor olmasını garip karşılıyor. Ve eşinin bu duruma anlayış göstermediğini, çocuk harici de birlikte olmak istediğini söylüyor.

“Reddettiğimde evden çıkıp gidiyor saatlerce dönmüyor.”

Kocasını birlikte olmak istediğinde reddeden kadın, eşinin böyle olunca evden çıkıp gittiğini ve saatlerce dönmediğini söylüyor. Yaşadıklarına çok üzüldüğünü belirten kadın ne yapmalıyım, diye aslında sosyal medya aracılığıyla kullanıcılardan yardım arıyor.

“Her hafta birlikte olmak istemesinden doğal ne var. Az bile istiyor. Problem sizde yardım alın!” diyen kullanıcıya bundan doğal ne olabilir, diye sordu.

Birlikte olmak istemiyorum bundan doğal ne olabilir, psikolojik sorunlarım yok, diyen kadına eleştiriler çığ gibi büyüdü.

“Eşinizle birlikteliğiniz sadece dünyaya çocuk getirmek için olmamalı diye düşünüyorum!”

“Boşanma sebebi bile sayılır!”

"Ablacım dünyaya üremeye mi geldin?"

“O zaman sana boynuz takmak eşinin en doğal hakkıdır!”

“Sen verme, o adam alacak birini bulur.”

“Bu sebepten, kocanın da senden boşanmak istemesi en doğal hakkı!”

“Tecavüzden farkı yok!”

Popüler İçerikler

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik'in Ölüm Haberinin Ardından Gülse Birsel'den Paylaşım Geldi!
Furkan Bölükbaşı'nın Hamas Lideri ve Atatürk'ü Karşılaştırdığı Paylaşıma Alperen Duymaz'dan Sert Tepki
Aldığı Bursla Yurt Dışı Tatili Yaptığı İddia Edilen Öğrenci Tepkilerin Üzerine Açıklama Yaptı
YORUMLAR
16.09.2022

Defol git . Ne diye esir ediyorsun adamı o zaman. Ben olsam anında boşarım ya da her gün aldatırım

16.09.2022

Seni tanımak var idi şimdi

16.09.2022

Reddettiğimde evden çıkıp gidiyor saatlerce dönmüyor. Hadi ya niye ki? 😁

16.09.2022

Bence kadın adamı hiç bağlamasın. Medeni kanun boşanmak diye bir hak tanımış. Kadın da o hakkını kullanıp boşansın. Tam tersini düşünelim: Adam karısı ile çocuk yapma harici yakınlık kurmak istemiyor, kadını cinsel açıdan mağdur ediyor. O zaman kadın için üzülmez, adamı eleştirmez miydik? Aynı şey bu çift için de geçerli. Kadın cinsel ilişki istemek zorunda değil. Eyvallah... Ama bu durumda kocasının hayatını gasbetmemeli. Adama yol vermeli. Herkes kendi hayatına bakmalı. Böylesi her iki taraf için de bence daha iyi.

17.09.2022

Sence suç kimde

TÜM YORUMLARI OKU (24)