Bebek Sahili’nde Cinsel İlişki Davası: Tutuklu Sanık Serbest Kaldı

Türkiye, gündüz vakti Bebek Sahili’nde ilişkiye giren Carmen Maria T. ve Özgür K.’yı uzun süre konuşmuştu. İnfial yaratan olay sonrasında Özgür K. tutuklanmıştı. Davanın bugün görülen duruşmasında, sanık Özgür K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

2022’nin yaz aylarında İstanbul Bebek sahilinde bir kadınla cinsel ilişkiye giren ve tutuklanan Özgür K, bugün yeniden mahkemeye karşısına çıktı.

Mahkeme heyeti, mağdure-sanık Carmen Maria T. hakkındaki yakalama kararının beklenmesine, yakalandığında akıl hastası olup olmadığının tespiti için rapor alınması için akıl ve ruh hastalıkları hastanesine yatırılmasına karar verdi.

Mahkeme heyeti delillerin toplanmış olması ve tutuklu kaldığı süreyi dikkate alarak yurt dışına çıkış yasağı ve en yakın polis merkezine imza atması koşuluyla sanık Özgür K’nın tahliyesine karar verdi.

İddianamede, mağdur-sanık Carmen Maria T'nin "Hayasızca hareketlerde bulunmak" suçundan 6 aydan 1 yıla, Özgür Kavi'nin ise "Beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı cinsel saldırı" ve "Hayasızca hareketlerde bulunmak" suçlarından 6 aydan 19 yıla kadar hapsi talep ediliyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Bebek Sahilinde Cinsel İlişkiye Giren Adam Hakim Karşısında: 'Kazayla Oldu'
Bebek Sahilinde Gözler Önünde Yaşanan Cinsel İlişkiyle İlgili Söyleyecek İki Çift Lafı Olan Goygoycular
Bebek Sahilde Cinsel İlişkiye Giren Çift Hangi Ülkede Olsaydı Ceza Almazdı?

Popüler İçerikler

Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
22.09.2023

Adli kontrol şartı dedikleri de kontrol falan olmaması dışında sorun yok

Pasif Kullanıcı
22.09.2023

Her zaman demişimdir yine diyorum Türkiye dünyada ki en özgür ülkeler arasında ilk 5 e girer, aksini iddia eden de cindir. Adam milletin ortasında ilişkiye giriyor ve serbest kalıyor vay anasını avradını yav

22.09.2023

Dostum sen Recep Tayyip afişine bi bıyık çiz sonra konuşalım o listede kaçıncı olduğumuzu

22.09.2023

bu ülkede bir iki ay içerde yatayı göze alıyorsanız her şeyi yapabilirsiniz. sokakta cinsel ilişkiyede girebilirsiniz, cinayette işleyebilirsiniz, birini bıçaklayabilirsiniz, taciz tecavüz edebilirsiniz... çok değil bir kaç ay hapse girer çıkarsınız

TÜM YORUMLARI OKU (20)