Bebek Odası Dizayn Edenlerin Çok Beğeneceği 12 Ürün

Evimizin neşesi, küçüklerimiz gelirken ebeveynlerin aklı çok dolu olabiliyor ve bazı gözden kaçırılmaması gereken şeyler gözden kaçabiliyor. Siz de 'tüh ya nasıl unutmuşuz!' demeyesiniz diye bebek odasında her an kullanacağınız, çok beğeneceğiniz ürünleri listeledim.

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

1. Olmazsa olmaz bebek beşiği..

Bebek odası denilince akla ilk gelen şey tabii ki beşik. Ham ahşabın doğal görüntüsüyle ve gri kumaşıyla bebeğinizin huzurlu ortamında demirbaş olacak bu beşik için buraya tıklayabilirsiniz.

2. Bebişlerin de bakıma ihtiyacı var.

Bebeklerin ipek saçları için taraklar, burnu ve tırnakları için harika bakım ürünleri ile bebeğinizin ihtiyacı olacak her şey bir arada. Çok kullanışlı bu ürünün indirimli fiyatı 122 TL. Buradan ulaşmak mümkün.

Farklı renklerini ve modellerini görmek isterseniz buradan ürünlere bakabilirsiniz.

3. Müslin örtüler son zamanların en çok kullanılan bebek ürünlerinden.

Müslin bezler, battaniyeler, tamamen pamuktan yapılması ve terletmeyen özellikte olmasıyla son yıllarda bebek bakımında olmazsa olmaz rol oynuyor. Mevsim geçişlerinde, yazları, duştan sonra kurulamak için kullanılabilen her alanda işlevsel müslin bezlere ulaşmak için buraya bakabilirsiniz.

Farklı modellere bakmak isterseniz buraya tıklamanız yeterli.

4. Bez değiştirmeyi her yerde kolaylaştıracak bir çanta ister misiniz?

Dışarıdayken bez değiştirmeniz gerektiğinde hijyen endişesi yaşıyorsanız bu ürün tam da sizin için yapılmış. Katlandığında bir kol çantası kadar küçük olan portatif bebek yatağı, bebişler oyalansın diye sallanan oyuncaklar ile beraber geliyor. Ebeveynlerin bayılacağı ürüne sahip olmak için buraya tıktık.

5. Beşikteki yardımcınız olacak dönence ve oyuncaklar..

Bebeğiniz oyalanırken kendinize vakit ayırabilmenizi sağlayan bu dönence hem uygun fiyatı hem de ışıklı sesli oluşuyla bebeklerin ve annelerin gönlünü kazanmış. 

Çok güzel bebeğim izlerken sakinleşiyor ve uyuyor

Buradan ulaşabilirsiniz.

Daha fazla dönence burada.

6. Bebek eşyalarını derli toplu tutmanızı sağlayan şık bir çözüm.

Bebek bezi bir yerde, pişik kremi bir yerde, ağzı açık ıslak mendil 'n'olur beni kapat' diye yalvarıyor ise bu ürün tam sizlik olabilir. Aynı grup ürünlerin bir arada ve derli toplu durması mantığıyla üretilmiş bu ürün uygun bir fiyata çok pratik bir çözüm sağlıyor. Buradan ulaşabilirsiniz.

7. Ayağınıza batan legolar için acil çözüm..

İster bebeğinizin oyuncaklarını, isterseniz de bebek eşyalarını koyabileceğiniz raflı ve çekmeceli bu dolap gerçekten çok uygun fiyatlı. Bebeğinizin odasına mükemmel uyum sağlayacak dolap burada.

Farklı renk ve boyut seçeneklerine göz atmak isterseniz sizi buraya alalım.

8. Işıklı ortamlardan rahatsız olan bir bebeğiniz varsa odanızın vazgeçilmezi olacak bir şey..

Uykuya dalmakta zorluk çeken bebekleri rahatlatacağını düşündüğüm karartma perdeler her odanın enine boyuna ve rengine uygun hale gelebiliyor. Kendi odanıza en uygun seçeneği bulup bebeğinizin uykusunu kesintisiz ve deliksiz hale getirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Farklı renk ve modeller için buraya tıktık.

9. Sıradan bir oyuncak gibi gözükse de bebeğinizin en yakın arkadaşı olacak oyuncak..

Anne karnında geçirdiği 9 aydan sonra bir anda aramıza katılan miniklerimiz bazen uykuya dalmakta zorluk çekebiliyorlar. Anne karnındaki sesin, yani beyaz gürültünün aynısını çıkartabilen bu oyuncak dışarıdan bakıldığında tatlı mı tatlı görünüyor. Buradan ulaşabilirsiniz.

Beyaz gürültü yaratan ürünlerin devamı burada.

10. Bebek telsizi olmazsa olmazlardan biri.

Bebeğinizin yanında değilken, uyuyorken , oynuyorken her şeyin yolunda olup olmadığını kontrol etmek için mutlaka bir tane edinmeniz gereken bebek telsizi eliniz ayağınız olacak. Buradan ulaşabilirsiniz.

11. Tatlı mı tatlı bir halı hem ortamı hem içinizi ısıtacak.

Yıldız ve bulut desenli bu halı hem kaliteli hem de şirin göründüğü için çocuğunuz büyürken ona eşlik edebilir. Tatlı görüntüsüyle hem evinizi hem içinizi ısıtacak bu halı indirimde 13,65 TL den başlayan fiyatlarla. Buradan ulaşabilirsiniz.

12. Emziren annelerin ihtiyacı olan ürün..

Anne bebek bağının güçlenmesi ve bebek gelişimi için önemi çok büyük olan emzirme, annelerin omurga sağlığında sıkıntılar yaratıp bel , boyun, omuz ağrılarına sebep olabiliyor. Bu problemleri önlemek için harika bir seçenek olan emzirme yastığı bebeği yükselterek annenin omurgasındaki yükü alıyor. İndirimde 50 TL'ye alabileceğiniz emzirme yastığı burada.

Bu Sene Dolabının Demirbaşı Olacak Modaya Uygun Triko Modelleri
Saçlarınız Yıpranmasın! Geçen Yazın En Sevilen 13 Saç Ürünü
Evinizin Havasını Değiştirecek Son Zamanların En Çok Beğenilen Dekorasyon Ürünleri
Soğuk Havaların Rengi! Sana Ben Buradayım Dedirtecek Koyu Tonlarda 13 Ruj
Yeri Az Eşyası Çok Olanların Bayılacağı 12 Şey

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi