Bebek Nerede? Esra Erol Fatma Çocuğuyla İlgili Aylar Sonra İlk Kez Konuştu!

Esra Erol'da programında tanına zihinsel engelli Fatma, çocuğunun durumuyla ilgili TikTok'ta yayınladığı bir videoyla açıklama yaptı.

Geçtiğimiz yıllarda Melahat, zihinsel engelli olan kızı Fatma'nın kendisinden yaşça büyük Ahmet'e kaçtığını söyleyerek Esra Erol'a başvurmuştu. O dönem, Fatma'nın hikayesini tüm Türkiye yakından takip etmiştik.

Şiddete uğramıştı, kumasıyla aynı evde yaşamıştı, kaynanası saçlarını kesmişti ve dilencilik yapmıştı. Tüm bunların üzerine de Fatma'nın hamile kaldığını öğrenmiştik.

Aylar sonra ise Fatma, çocuk sahibi bir anne olarak tekrardan Esra Erol'a konuk olmuştu. Caner Toygar, bebeğin beslenemediğini, sürekli uyku halinde olduğunu ve sağlık açısından sorunları olduğunu anlatmıştı. Fatma'nın annesi bebeğin doğduğundan beri yıkanmadığını ve bu nedenle de ayağından mikrop kaptığını ve bebeğin etinin koptuğunu söylemişti.

Bebek ise o dönem devlet korumasına alınmıştı. Fatma'nın düzelmesini beklerken de üzen haberler yine gelmeye devam etmişti. Geçtiğimiz yıl sonunda ailesi Fatma'nın evden bütün paraları alarak yine kaçtığını söylemişti.

Günler sonra ortaya çıkan Fatma, sık sık TikTok'ta karşımıza çıkmaya başladı. Saatlerce canlı yapan Fatma, çocuğunu merak edenler için açıklama yaptı.

Çocuğun devlet korumasında olduğunu söyleyen Fatma her hafta çocuğunu gördüğünü ve durumunun iyi olduğunu açıkladı. Fatma, çocuğunu almayı düşündüğünü de ekledi. “Çalışmam, ev düzeni gerekiyor. Eskisi gibi değilim, çok düzeldim” dedi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yüzündeki Kıllar Nedeniyle Kocasının Beğenmediğini Söyleyen Kadının Esra Erol'daki İsyanı!
Bahar'da Demet Evgar'ın Gençliğini Oynayan Yeşim Çelebi Bakın Hangi Dizinin Oyuncusu Çıktı!
Acun Ilıcalı'nın Ronaldinho'yu Survivor'a Getirmek İçin Ödediği Para Ortaya Çıktı!

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Topuklu Ayakkabısı Göze Batmıştı: Photoshop İddiasıyla Dillere Düşen Sinem Kobal Meseleye Son Noktayı Koydu!
Nagehan Alçı'dan Canlı Yayında Güldüren Rasim Ozan Kütahyalı Göndermesi: "Neler Çektim"
YORUMLAR
26.02.2024

Devlet bu tarz insanlara çocuk doğurma ve büyütme yetkisi vermemeli. Daha vahim olaylar yaşanmadan, rızasıyla yada zorla gidişatı engellemeleri lazım.

Pasif Kullanıcı
26.02.2024

Aklımdan geçenleri yazmışsın

26.02.2024

bebegin ayagindan et parcasi kopmasi nedir ya!!!devlet bu anne babalari kisirlastirmali acil!!!!!

Pasif Kullanıcı
26.02.2024

Nedense hiç inanmadım çocukta problem var bence

29.02.2024

fatmanın yüzde 70 zihinsel engeli var. 5 yaşındaki çocuktan farkı yok. babası adam olaydı da sahip çıksaydı. annesi konusunda çok şey söyleyebilirim ama susmayı tercih ediyorum. Fatma'nın rehabilitasyon merkezinde devamlı kalması gerekiyor. zamanında yalvarmıştı da kimse elinden tutmadığı için bu halde. bu konuda öfkem çok büyük

TÜM YORUMLARI OKU (6)