Bebek Gibi Pürüzsüz Bir Cilt İçin Yüz Kılları Nasıl Alınır?

Çoğu kadın için en zahmet verici rutin yüz tüylerini alma aşamadır. Haftada bir çıkması, çıkma aşamasında alınmaması ya da son dakika buluşmalarına ayak bağı olması oldukça zahmet verici. Peki bu zahmetli aşama nasıl kolaylaştırılabilir? Gelin, son yılların en popüler tüy alma yöntemlerini birlikte inceleyelim! 

Not: Uygulayacağınız bu yöntem her cilt tipine göre farklı reaksiyonlar gösterebilir. Öncelikle cilt tipinizi baz alarak uygulamanızı öneririz. 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

Bu yöntem ile pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz! 👇

  • Bebek gibi pürüzsüz bir cilde sahip olmak için öncelikle cildinizi iyice nemlendirmeniz gerekiyor. Nemlendirme aşamasında etkili bir yağdan faydalanabilir, tüy alma aşamasını kolaylaştırabilirsiniz. 

  • Ardından son yılların en popüler uygulamasında başrol alan kaş usturası ya da başka bir tabirle yüz jileti kullanabilirsiniz. Bu aşamada usturayı tüylerinizin çıktığı yönde uygulamanızı öneririz. Bu sayede kıl köklerinizi kalınlaştırmadan tüylerinizden kurtulabilirsiniz. 

  • Ustura kullanımından sonra cildinizi micellar su yardımıyla temizlemenizi öneririz. Özellikle tüylerinizi aldığınız bölgeyi derinlemesine temizlemeli ve iyice nemlendirmelisiniz. Bu rutini kaş bölgeniz için de uygulamayı deneyebilirsiniz. 

  • Son olarak, bıyık bölgeniz için kaş usturası yerine bıyık teli kullanmanızı öneririz. Bıyıklarınızın çıkış yönünün tersine olacak şekilde yay kısmını yuvarlayarak bıyıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Uygulama sonrası cildinizi iyice nemlendirerek, olası kızarıklıkların önüne geçebilirsiniz. 

Bu etkili rutini denemek için seçtiğimiz ürünleri buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz. 

Siz hangi yöntemleri kullanıyorsunuz? Yorumlarda buluşalım... 

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
18.08.2022

Ay saçmalamayın artık ya. Yüzünüzdeki ayva tüylerini de almayın. Bu güzellik için yapılanlar artık çığırından çıkmaya başladı. Gencecik kızların yüzlerindeki incecik tüyleri bile sorun haline getirmesine sebep oluyorsunuz böyle saçma sapan yalan yanlış bilgilerle

24.04.2023

sikik sokuk icatlar epilasyonlar milyonlar kazansin diye yapılan taktikler. sosyal medyanin insana dayattığı güzellik standartlarindan biri oldu usturayla alip bol ışıkta fiti cekinim bebrk vikt diyirsunuz amk yüzü kizarmiş aynı şeyi sadece nemlendirici kullanilarak da yapilir saçma sapan uyduruk işler.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ