Bebek Arabasından Düşen Çocuğunu Tokatlayan Baba

İzmit'te, bebek arabasıyla çocuğunu gezdiren bir baba arabadan düşen çocuğu tokatladı. Babanın küçük çocuğu kolundan çekip kaldırarak bebek arabasına atarcasına koyduğu anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, İzmit Sekapark'ta meydana geldi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde baba, çocuğunu bebek arabasıyla gezdirirken, arabanın içerisinde hareket eden çocuk sırt üstü yere düştü. Sinirlenen baba, yerden kalkarak doğrulan çocuğun sırtına hızla vurdu. Çocuk aldığı darbenin etkisiyle yere savruldu. 

Baba, hışımla kolundan çekip kaldırdığı çocuğu atarcasına bebek arabasına koydu ve parktan ayrıldı.

"İçeride eşiyle tartışmış"

DHA'nın konuştuğu bir kafe çalışanı ise yaşananlara ilişkin şunları anlattı:

“İçerideki garson arkadaşlarımın uyarısı üzerine kameraları inceledik. Sanırım adam önce içeride eşiyle tartışmış, çıkarken garson arkadaşlarımıza da biraz bağırmış. Beni de o konuyla alakalı uyardılar. Ondan sonra bebek arabasından düştükten sonra çocuğuna da vurduğunu söylediler. Kameralara baktığımda da görüntü çok farklı boyutlardaydı, tahmin ettiğimin çok üzerindeydi. Muhtemelen içeride yaşadığı tartışmadan sonra sinirlenip vuruyor çocuğuna. Çocuk bir anda bebek arabasından düşüyor, zaten dediklerine göre çocuğu bebek arabasına da fırlatarak atmış. Çocuk düştükten sonra sanırım ağlıyor diye kızdı ondan sonra çocuğa tekrar vurmuş ben de onu kameralardan gördüm. Sert de bir vuruş yapmış, uyarı anlamında değil. Sanki hırsını alıyormuş gibi vuruyor. Benim kanım dondu görüntüleri izledikten sonra'

Sosyal medyanın görüntülerdeki babaya tepkisi 👇

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
20.09.2020

Sorumluluk alamıyorsanız sevmiyorsanız sabır yok diyorsanız neden dünyaya çocuk getiriyorsunuz. Sadece üremek için ve toplumsal algılar gereği çocuk yapan evladı olmasını, çocuk yetiştirmeyi, travmayı idrak edemeyen aptallar sürüsü. Düşünsene bu sadece gördüğün her gün daha fazlası yaşanıyor. Biyolojik olarak ebeveyn olmak çok kolay, sizin hırpalayarak travma yaşattığınız özgüvensiz büyüttüğünüz çocuklar gelecekte dünya için diğer insanlar için problem yaratacak. Kendisi de çocukluğunda büyük ihtimal bolca şiddet gördü, aynısını çocuğuna yapan, yarın çocuğunun da aynı şeyleri yapacağı belli olan bir soyun ferdi. Bu durum, çocuk dövmenin yanlış bir şey olduğunu öğrenecek kişiye kadar devam edecek. Çocuk büyüdüğünde babasına veya bir başkasına şiddet uygularsa bunun altında yatan nedenler sorgulanmaz..

Pasif Kullanıcı
20.09.2020

Çocuğu bu iblisin elinden alın ve bu beyinsizi kısırlaştırın!

20.09.2020

hayvan dicem hayvanlar bile yavrularına böyle davranmıyor eşinle sorunun varsa git onunla tartış çocuğa niye vuruyorsun yavşak zaten düşmüş bebe arabadan korkmuş sakinleştirmek yerine bir darbe de babasından yiyiyor . bende bazen deliriyorum oğlum yaramazlık yapinca ama kendi kendime söyleniyorum sadece oğlum sinirli gergin olduğumu anlayınca dudağını uzatıp öpucuk atıyor bana bizim sinirler bir anda yumuşacık oluyor haliyle . tahammülün yoksa evladına yapmicaksin çocuk falan arkadaş

TÜM YORUMLARI OKU (27)