Bebeğini Emzirirken Çektirdiği Fotoğrafı Paylaşan Seda Bakan’a İnsanların Yaptığı Gereksiz Yorumlar

Bir kere de şaşırtın!

2014 yılında hayatlarını birleştiren oyuncu Seda Bakan ve eşi Ali Erel'in geçtiğimiz günlerde Leyla ismini verdikleri güzeller güzeli kızları dünyaya geldi.

Seda Bakan da Instagram sayfasından kızını emzirirken çektirdiği fotoğrafını paylaşarak sevdiklerine bu mutlu haberi verdi.

Ne yapsak da bu mutlu çifti üzsek diye pusuda bekleyenler de vardı haliyle. Tıpkı geçtiğimiz günlerde Hazal Kaya'nın fotoğrafına yapılan çirkin yorumlar gibi Seda Bakan'ın emzirme fotoğrafına da yorumlar yapıldı.

Tebrik Etmek Ne Kadar Zor Olabilir? Hamilelik Fotoğrafını İlk Kez Paylaşan Hazal Kaya'ya Yapılan Çirkin Yorumlar Pes Dedirtti!

İşte o pusuda bekleyenlerin yaptığı bazı yorumlar...

Bu gereksiz yorumların ardından Seda Bakan memesini kapatarak bir fotoğraf daha paylaştı.

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
YORUMLAR
19.08.2019

onedio yani sende hiçbirşeyi yadırgamıyor herşeye normal bakıyorsun. bu kadar geniş olma kardeş.. paylaşmasın tabi ne birtek o mu emziriyor o zaman bütün anneler kalksın meme paylaşsın herkes herkesinkini görsün . arkadaşlar ciddi şekilde toplum ahlakı bozuluyor genel bakarsak olaya durumun farkına varırız..

19.08.2019

haha şuna bak ya seviye yerlerde:D küfür yazmaktan cümle kuramamışsın önce bi o sıkıntını çöz sen..yaş kaç senin 14 falan mı...yalnız sen tahrik olmuşsun gibi he böyle fotolar paylaşılması hoşuna gidiyor belli ki :)))

19.08.2019

olay meme göt açmak değil. olay sosyal. medyanın artık manyaklasmasi. yani moda olsa insanlar sıçarken de story atacak. kızın babası ölmüş ölü haliyle foto atıyo ile bunun arasında bir fark göremiyorum. her çocuk emzirilir. maden çocuğun oldu mutlusun bunu daha güzel bi şekilde göster. bana bu iş çok seviyesiz ve itici geliyo artık. hiç de öyle ama annelik kutsal falan deyip duyar kasamam. çocuğu yaparken de bi foto atın o zaman. o iş de kutsal. eskiden magazin özel hayatımızı çok zozikliyo diye ağlıyolardı şimdi kendileri delirdi

Annelik beraberinde edep ve hassasiyet getirir,bu kadar ortalığa saçılmak nedir

TÜM YORUMLARI OKU (51)