Bebeğini AVM Tuvaletine Bırakan Kadın: 'Bakacak Durumum Yoktu, Mecburdum'

Samsun'da 3 günlük bebeğini AVM tuvaletine terk eden anne, bakacak durumu olmadığı için bebeğini bıraktığını söyledi.

DHA'da yer alan habere göre Çarşamba'daki bir AVM'nin tuvaletinde bir çalışan tarafından bulunan bebek, sağlık ekiplerince hastaneye götürüldü. 

Sağlık durumu iyi olan bebeğin, Çarşamba Devlet Hastanesi Yenidoğan Ünitesi’nde gözlem altında tutulduğu belirtildi.

Detaylar 👇

3'er Günlük 2 Bebek Aynı Gün Anneleri Tarafından Sokağa Terk Edildi

"Bakacak durumum yok"

Bebeğin annesi E.K, güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesinin ardından evinde gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. E.K, polise verdiği ifadede 'Bırakmak zorunda kaldım. Üzgünüm, bakacak durumum yok' dedi. E.K, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Final Four’a Doğru: Salonda Büyük Şov
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR

Tam detaylı anlatılmamış. Birisiyle birlikte olup doğurmak zorunda olduğu çocuk mu? Evliyse ve kocası kız çocuğu diye istemedi mi (bu devirde hala mümkün)? Sokağa mı atıldı? Allah yanlış kararlar verdirtmesin ve doğru yoldan saptırmasın. Aşğıdaki yorumlarda da kadını yermişler. Başınıza gelmeden çekmeden ölmezsiniz. Kimseyi kınamamak lazım.

14.11.2020

Vah garibim bebek, hayata boyle baslamak ne aci...

14.11.2020

Türkiye'de evlilik güzellemesinin sonuçları bunlar. İlla evlenmek zorunda değilisniz. Toplumda var olmak demek evlenmek, çocuk yapmak demek değil. Sonucunda gücüm yetmiyor, bakamıyorum gibi sebepleriniz oluyor. Kimseyi kınamayı sevmem ama toplumda ki sevişme korkusu aşılıp insanlar biliçlendirilmeli. Misal korunmayı bilirsek bunlar başımıza gelmez. Olan hiçbir şeyden haberi olmayan masum bir bebeğe oluyor.

14.11.2020

Esas prezervatif veya farklı korunma yöntemleri kullanılmayı öğretmeliyiz bence. Ne bok oluyorsa bu çoğalma hikayesinden. Senin ırkının nüfusu tavan yapmış, zaten dünyada insan en son ihityaç olduğumuz tür haline gelmiş, herkesin baştan iki kere düşünmesi lazım çocuk yapmadan. Manevi olarak o çocuğa ne verebileceksin ? Çocuğa ileride iyi bir insan olabilmesini sağlayacak, doğru yolu gösterebilecek misin ? Yeteri kadar ilgilenebilecek misin ? Bir de işin maddi kısmı var. Belli bir gelir seviyesi aşağısında insanların fütursuzca çoğalması kadar aptalca birşey olamaz. Yahu bütün eve ayda tek et yemeği alamayan bir çift nasıl tutup çocuk yapabilir ? Bu çocuk ne yiyecek ne içecek... Üzgünüm, hayat acımasız. Her istediğimizi fütursuzca yapamayız. Bilinçli bir ülkede son birkaç senede aslında bizimki gibi bir ekonomik gidişatta doğum oranının baya düşüyor olması gerekirdi ama sanırım bir düşüş yok öyle...

TÜM YORUMLARI OKU (18)