Bebe Rexha, Paparazzilerin Çektiği Mayolu Fotoğrafları Yüzünden Vücuduna Yönelen Eleştirilere Kapak Gibi Bir Cevap Verdi

Ünlü kadınlar üzerinden yapılan kadın bedeni eleştirilerinin son kurbanı Bebe Rexha oldu.

Daha Billie Eilish'in vücuduna yapılan ağır ve saçma eleştirilerin üstünden bir ay geçmeden, yine ünlü bir ismin vücudu gündeme geldi.

👇

Ünlü Şarkıcı Billie Eilish İlk Kez Dar Kıyafetlerle Görüntülendi, Acımasız Eleştirilerin Gecikmemesi Sevenlerini Kızdırdı

Arnavut asıllı şarkıcı Bebe Rexha, erkek arkadaşıyla tatildeyken paparazzilerin çektiği fotoğraflarıyla gündeme geldi.

Meksika'da çekilen tatil fotoğraflarında vücut hatları açıkça belli olan şarkıcı, sosyal medyada acımasız eleştirilerin hedefi oldu.

Daha önce de büyük poposu ve geniş basenleri yüzünden ödül törenleri öncesi hiçbir tasarımcının kendisiyle çalışmaya yanaşmadığını söylemişti.

Geçtiğimiz yıl yaşının da müzik dünyası için problem olduğunu söylemişti. 👇

Yapımcısının "Müzik Dünyası İçin Çok Yaşlı" Olduğunu Söylediği 29 Yaşındaki Bebe Rexha'ya Ünlüler Dünyasından Destek Yağıyor

Şimdi bir kez daha eleştirilerin odağında olan şarkıcı, paylaştığı videolarla aynı mayoyu giyerek vücudunu detaylı bir şekilde takipçileriyle paylaştı.

"Kalçam var, basenlerim var. Selülit ve çatlaklara sahibim."

"Estetiğim yok. Asla vücuduma dokundurmadım, liposuction ve başka bir işlem yaptırmadım. Sağlıklı olmaya ve Tanrı'nın bana verdiğine saygı göstermeye çalışıyorum. Ayrıca yemeği seviyorum ve kilo vermemi zorlaştıran bazı ilaçlar kullanıyorum."

Bu açıklamalarla birlikte vücudunu çekinmeden paylaştı.

Duygu Özaslan da geçtiğimiz yaz aylarında benzer eleştirilere maruz kalmış ve o da sağlık sorunları olduğunu açıklamıştı.

👇

Kilolu Haliyle Gündem Olan Duygu Özaslan, Photoshopsuz Bikinili Görüntülerine Dair Şaşırtan Bir Açıklama Yaptı!

İster sağlık sorunu, ister genetik, ister başka bir sebep. Özellikle kadınlara yönelik bu eleştirilere bir son vermek gerekiyor.

Kişi kendi vücuduyla barışıksa gerisi kimseyi ilgilendirmemeli.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Popüler İçerikler

Türkiye’nin İkinci Uzay Görevi: Astronot Tuva Cihangir Atasever Uzaya Gidiyor
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
12.11.2020

Bence gayet hoş bir kadın. Fakat anlamadığım şey bu tarz yorumların sadece kadınlara geliyormuş gibi sunulması. Yani güzellik algısı muhabbeti erkekler için de geçerli. Erkek uzun olmalı, kaslı olmalı, komik olmalı, zengin olmalı. Yani kadın mağduriyeti çıkarmayın bundan. Daha geçen Cem yılmaza yapıldı bu tarz bir yorum (azının payını aldı tabi). Ünlü olmak ile alakalı bir durum bence ,kadın erkek olmak ile değil.

12.11.2020

Valla bir kadın olarak ben baya beğendim

12.11.2020

Vücudunu teşhir ederek bir yerlere gelip sonrasında vücudu çirkinleşince böyle hümanist açıklamalar yapan yerli yabancı tüm tiplere gıcığım.Yok öyle ikiyüzlülük.Bunu son zamanlarda Türkiyede çokça yapmaya başladılar. Açmış memesini göstermiş götünü,başka meziyeti yok.3 -5 parayı bulunca kendini ağırdan satmaya başlıyor bu sefer, sanki bir iş kadını sanki bir bilim kadını gibi hafta sonu gazetede kadının meta olarak gösterilmesine karşıyım,bu benim selülitim bu benim çatlağım diye açıklama yapıyor :) O konuma nasıl geldiğini tüm Türkiye biliyor cacık, neyin demecini veriyorsun..Eyyorlamam bu kadar.Öpüyorum hepinizi.

TÜM YORUMLARI OKU (9)