Bazıları Yağmur Sever! Sizi Tumblr Kızı Gibi Gösterebilecek Güçte 10 Sonbahara Yakışan Stil Önerisi

Haydi itiraf edelim 🙊

Sonbaharın en sevdiğimiz hali ne sararan o yapraklar, ne de altın renkli gün batımları.. 

Sonbahar geldiyse en çok güneş gözlüğüyle birlikte kullanabildiğimiz deri ceketimizi, aylardır bizi bekleyen kapşonlarımızı ve kısa eteklerimizin bile altına giyebildiğimiz hafif botlarımızı giymek için heyecanlanıyoruz.

1. Hemen hemen her kıyafetimizle saniyesinde çok iyi anlaşabilecek bir parça mı? İşte sonbaharın o en tarz parçası bu spor trençkot olsa gerek

Bu kadar cool olmak bu kadar kolay mıydı diye düşünüyoruz :) Yarasa kol, oversize duruş ve sportif detaylarıyla sizi saniyesinde kurtarabilecek bu trençkotla gelsin nefis sonbahar anıları 😍

Tarzınızın en bütünleyici imza parçasını bulduk diyebilir miyiz :) Hemen tıklayın, yakından bakın

2. Çok özel bir çizimi, bu sonbaharda hep üzerinizde taşımak nasıl olurdu? Sizi spor giyiminizi eşsiz tasarımıyla tamamlayacak bu özel parçayla tanıştıralım!

Özgürlüğü ve özgür ruhu anımsatan tribal çizimle birleştirilmiş bu haki rengi trençkotla bu sezon herkesten farklı olmak çok kolay. Kot pantolonlara en çok yakışan haki mont modasını bu özel çizimle birleştiren tasarımı görünce gözlerimiz kalplendi!

Çok ama çok şık bu trençkotu kaçırmamanız için sizi hemen buraya alalım

3. Kapşon demek eşittir sonbahar demek 😍 Ama bu özel tasarımlı sweatshirtle sıkıldığımız kapşonlulardan çok daha fazlasına sahip olmak mümkün

İster spor yaparken, ister yürüyüşte hatta isterseniz çok şık bir kotun üzerine dışarı çıkarken! Özel sırt dekoltesine sahip tasarımıyla bu sweatshirt sizi her an çok ama çok şık yapmaya hazır bekliyor :)

Orijinal görünmeyi, yenilikleri denemeyi sevenlerdenseniz bu en çok da sizin için

4. Herkes birbirine haber versin; kısa eteklerle ya da şortlarla bot giyebileceğimiz nadir dönemlerdeyiz :) O botu bulmak ise çok büyük bir sevinç!

İşte sonbaharı çok sevmemizin kahramanlarından; western tarzı kısa botlar! İster triko elbiselerin, isterseniz de jean pantolonlarınızın Fashion Week'te süzülüyor gibi görünmesinin başrolü :)

Bu kadar güzelini bulmuşken sonbaharı kaçırmadan sahip olmaktan başka yolu yok :)

5. Haki rengi, sade tasarımlı mükemmel bir yağmurluğu olmayanlar da hiç sonbahara girdim demesin ^^

Bu sezonun en büyük trendi toprak tonu ve hakili renklerse, ondan daha büyük moda olan yağmurluklarla deyim yerindeyse aşk yaşıyoruz. Sade tasarım, huzur dolu bir renk, rüzgardan koruyan bir yapı arıyorken denemediğimiz yağmurluk kalmadı. 

Ama en uygun fiyatıyla ve kendine hayran bırakan tasarımıyla bu yağmurluğa hepimizden 10 puan!

6. Herkesi takar takmaz çok havalı hissettiren bel çantası rüzgarını arkanıza almak bu sonbaharda yapacağınız en mantıklı şey 😂

Güzel bir trençkot, tarzınıza yakıştırdığınız bir sneaker, elinizde bir kahve! Eksik olan tek şey omzunuza astığınız ve havanızı anında değiştirebilecek o bel çantası :)

Onu da biz hemen en güzelinden bulup getirdik, tıklayın ^^

7. Kahvenizi ya da içeceğinizi yanınızda taşımak için en havalı dönemler ne zamanlar mı? Tabii ki her zaman :) Ama en çok da sonbahar geldiğinde

Ama bu mükemmel görevi öyle herhangi bir termosa vermeyeceksiniz değil mi? En değişik, en havalı, en tumblr rüzgarı estirebilecek bir tanesini sizin için seçtik. Tasarımı o kadar ilginç ki, görür görmez çok sevdik.

Kullanışlı olması, uzun süre sıcak ve soğuk tutma özelliği ve ilginç tasarımıyla bu mug kalbinizi çalmaya geliyor

8. Hatırlatmak isteriz ki sonbahara hazırlanan tek şey tarzınız değil, asıl kendini alıştırması gereken bir şey varsa o da cildiniz :)

İşte bu yüzden her cilt tipinin mevsim geçişlerinde en çok hoşuna gidebilecek o mucizevi kremi keşfettik! Hücre hasarını gideren, yara iyileştiren, hassasiyeti azaltan ve cildinizi hava değişimine karşı hazırlayan bu kremle tanışmanın tam vakti!

İster kalın bir katman uygulayıp maske gibi kullanın isterseniz de nemlendirici olarak :) Ama bu mucizeyle hemen tanışın

9. Sonbaharda elbise ya da kısa etekler giymek çok keyifli olsa da bunları yaparken kendimizi hasta olmamak için güvenceye almak da çok keyifli :) Bunu ise yıllardır ezbere bildiğimiz üzere sadece o kapkalın külotlu çoraplarla yapabiliyoruz!

Belki ilkokuldan beri dönüp dönüp havalar soğuyunca ona sarılıyoruz :) Artık ailemizden biri gibi! Öyle kalın ve öyle sıcak tutuyor ama aynı zamanda da öyle rahat ki onunla tüm yazlık elbiseleri kışlık yapmak gibi bir gizli gücümüz var ^^

Hemen sepete atın çünkü bu mevsimde elbiselerinizi deri ceketlerinizle giymek için ona ihtiyacınız olacak :)

10. Bu aralar bize "ne ihtiyacın var?" gibi bir soru sorsalar herhalde ilk sırayı şu cevap alır; tam da üzerimize yakışan, oldukça havalı bir deri ceket!

Nasıl ki ketçap ve mayonez asla ayrılamaz; bu mevsim ve deri ceket de işte böyle iç içe geçmeli :) Çünkü deri ceketimizi giyip gözlüğümüzü takmak için bu zamanlardan daha güzel bir mevsim yok! 

Kendinizi rockstar gibi hissetmeye hazırsanız buna en uygun sonbahar deri ceketini bulduk!

Popüler İçerikler

8 Yaşındaki Kızını da Alıp Üvey Oğlu ile Kaçan Kadın Müge Anlı'yı Çileden Çıkardı!
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Mustafa Keser Genç Şarkıcıların Saygısız Tavırlarından Rahatsız: "Enselerine Sille Çekmek İstiyorum''