Bazı Şeylerin Konuşulması Gerek: Anal Seksten Zevk Alınır mı? Doğru Anal Seks İçin Bilmeniz Gerekenler!

Anal seks, giderek daha popüler bir cinsel aktivite olmasına rağmen biraz tabu bir konu olmaya devam ediyor. Her yer bu aktiviteyle ilgili şehir efsaneleri ve yanlış bilgilerle dolu. Bunlardan sakınmanın yolu da doğru bilginin peşinden gitmekten geçiyor.

Doğru anal seks için bilmeniz gerekenlerden bahsettik.

Hassas ve ihtiyatlı olunduğunda anal seks can yakmaz.

Anal seks söz konusu olduğunda kayganlaştırıcı kullanımı çok önemlidir. Bu anal seks esası doku yırtılması riskini azaltır, anüsü hazırlar ve gevşemeye yardımcı olabilir, aynı zamanda hassasiyeti artırır. Bu nedenle bol miktarda kayganlaştırıcı kullanmak gerekir.

Anal penetrasyon yoluyla orgazm olabilirsiniz. Anal seks sırasında orgazma ulaşmak herkes için farklıdır.

Bazı erkek ve kadınlar anal yanında genital uyarı olmadan da orgazm olabilir. Erkekler prostat stimülasyonunun bir sonucu olarak orgazm olma eğilimindedir.

Anal sırasında seks oyuncaklarının kullanılması, zevki yoğunlaştırmanın ve genel deneyime katkıda bulunmanın harika bir yolu. Anüsün açıklığında çok sayıda sinir ucu bulunur ve bu da bu bölgeyi oldukça hassas hale getirir. Diğer bölgeler aynı anda uyarıldığında anal orgazm olma olasılığı daha yüksektir.

Anal seks sırasında prezervatif kullanımı, diğer tüm seks türleri gibi oldukça elzemdir.

Anüsün ince astarı, kuru sürtünme meydana gelirse yırtılmaya ve cinsel yolla bulaşan enfeksiyonların bulaşmasına daha yatkındır, bu yüzden de en doğru şekilde kayganlaştırıcı kullanıldığından emin olmak gerekir.

Birçok insan anal seks ile hamilelik riski olmadığı için prezervatifin gerekli olmadığı gibi yanlış bir izlenime kapılıyor ki bu durum en çok dikkat edilmesi gerekenlerin başında geliyor.

Bu işin anahtarı yavaş ve dikkatli olmaktan geçiyor.

Nazikçe başlamak, çok sert ya da hızlı girmeden penisin ucunu anüse sokmak anal seks için önemlidir. Anal seks sonrasında herhangi bir rahatsızlık veya ağrı yaşandığında mümkün olan en kısa sürede tıbbi yardım almak gerekir.

Anal seksten sonra kanamanın olmasının farklı nedenleri vardır. Ciddi bir şey olması ihtimaline karşı kontrol edilmelidir. Anal seksten sonra kanama yaşandığı takdirde doktora görünüldüğünden emin olmak gerekir.

Anüsün temiz olduğundan emin olmak gerekiyor.

Anal seks öncesinde bağırsağın boş ve anal bölgenin temiz olduğundan emin olmak çok önemlidir. Bol miktar kayganlaştırıcı kullanılmalı ve partnere gösterilen nazik yaklaşımla sfinkterin gevşemesi için bolca zaman tanınmalıdır.

Öncesinde vücudunuzu ısıtıp sekse hazırlamayı ihmal etmeyin.

Parmak teması, anüse dokunulmasına alışmak için mükemmel bir yoldur ancak çok sert hareket edilmediğinden de emin olunmalıdır.

Rimming (anilgus) dil kullanarak gerçekleşen oral-anal temastır; oldukça seksi olmasının yanı sıra bu bölgeyi rahatlatmanın da bir yolu olabilir.

Zevk söz konusu olduğunda anal seks herkes için farklı anlam taşır.

Anal seks kimisi için bir eğlence yoludur. Bazı insanlar için anüs erojen bir bölgedir. Yani sadece küçük bir oyun bile etkili olabilir. Anüs de hassas sinir uçlarıyla doludur, bu nedenle cinsel uyarıma çok açıktır.

Popüler İçerikler

Sefo Kadınlara Kaptırdık Demişti, Bartu Konsere Çıkmıştı: Alişan'ın Etek Gündemi Yorumları Tartışma Yarattı
Cübbeli Ahmet Hoca Kalp Krizi Geçirdi: Hastaneye Kaldırılan Cübbeli Ahmet Hoca’ya Anjiyo Yapılacak!
Adana'da Skandal Görüntüler: Kesilmiş At ve Eşek Kalıntıları Kanalda Bulundu!
YORUMLAR
25.10.2022

Hayır sanki sevmiyoruz deyince saygı duyacaklar 😬

15.05.2023

Benim istemediğim bir şeye saygı duymayan bir insan baştan hiçbir şeyime giremez. İstemediğimi açık açık belirtmeme rağmen hâlâ ısrar ederse önce kendi mabadını bana verecek ben yapacağım, hâlâ isterse tamam...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ