Bazı İsimler Doğuştan Futbolcu Oluyor: Boateng İsimli Futbolculardan Kurulu En Değerli 11

Bazı isimler gerçekten futbolcu olmak için kullanılır. Boateng ismi de bunlardan biri. Boateng dediğimizde birçok futbol akla geliyor. Bakalım bu Boateng'lerden oluşan en değerli 11 nasılmış? 😂

1. Kaleci: Frank Boateng

26 yaşındaki kaleci Ganalı. Ülkesinin takımlarından Medeama SC forması giyiyor ve güncel piyasa değeri 50 bin euro.

2. Sağ Bek: Stanley Boateng

22 yaşındaki Ganalı sağ bekin fotoğrafını bulana kadar bir 15 dakika harcamışımdır. Ülkesinde Danbort FC forması giyiyor ve güncel değeri 25 bin euro.

3. Stoper: Jérôme Boateng

Boateng'ler arasındaki en değerli oyuncu Bayern Münich'in savunma oyuncusu olan Jerome. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro. 10 yıldır Bayern forması giyiyor ve sayısız kupa kazandı. Sene sonunda sözleşmesi bitiyor. Bakalım yolu nereye düşecek?

4. Stoper: Kennedy Boateng

Boatenggiller içindeki kariyerli sayılabileceklerden biri de Kennedy. 2016'da Gana'dan Avusturya'ya transfer oluyor ve 5 yıldır da burada forma giyiyor. Güncel piyasa değeri 400 bin euro. 24 yaşındaki oyuncuyu ilerleyen zamanlarda Türkiye'de kesin göreceğiz gibi bir hissiyat oluştu bende nedense... 😅

5. Sol Bek: Francis Boateng

Şu an kulüpsüz olan Francis'e dair internette herhangi bir fotoğraf bulamadım. En son Portekiz'in Famalicão U23 takımında forma giymiş. Şimdilerde boş gezmesine rağmen güncel piyasa değeri 75 bin euro.

6. Orta Saha: Richard Boateng

18 yaşında Gana'dan İspanya'ya gelen Richard, burayı adeta mesken tutmuş. 10 yıldır 1.Lig seviyesine çıkamasa da düzenli olarak 2. Lig'de forma giymeyi başarmış. Güncel piyasa değeri ise 600 bin euro.

7. Orta Saha: Hiram Boateng

İngiltere League Two ekiplerinden Cambridge United forması giyen Hiram, listedeki Ganalı olmayan tek Boateng. İngiliz futbolcu Crystal Palace altyapısında A takıma kadar yükselmiş fakat sonrasında hep alt lig takımlarına kiralanmış. Güncel piyasa değeri ise 400 bin euro.

8. Sağ Kanat: Kingsley Boateng

İtalyan uyruklu Kingsley, Milan altyapısında başladığı futbol hayatında çok da başarılı olamamış. Oradan oraya savrulmuş. Şu anda İtalya Serie C takımlarından Fermana forması giyiyor. Güncel piyasa değeri ise 100 bin euro.

9. Sol Kanat: Emmanuel Boateng

27 yaşındaki futbolcu ABD ve İsveç gibi ülkelerde forma giymiş. Aktif olarak ABD ligi takımlarından New England Revolution forması giyiyor. Güncel piyasa değeri ise 600 bin euro.

10. On Numara: Kevin-Prince Boateng

Listenin en kariyerli 2 futbolcusundan biri olan Kevin-Prince; Tottenham, Dortmund, Milan, Barcelona gibi büyük kulüplerde forma giydi. Geçtiğimiz sezon da ülkemizde Beşiktaş forması giyen yıldız futbolcu şu anda eski Milan Silvio Berlusconi'nin kardeşi Paolo Berlusconi'nin başkan olduğu İtalya Serie B takımı Monza'da forma giyiyor. Güncel piyasa değeri ise 2,5 milyon euro.

11. Forvet: Emmanuel Boateng

Boatenggillerin forveti ise şu anda Çin'de Dalian forması giyen 24 yaşındaki Emmanuel. Portekiz ve İspanya'da da forma giyen futbolcu milli takım forması da giyiyor. Levante'den Çin takımına 11 milyon Euro'ya transfer olan forvetin güncel piyasa değeri ise 1,2 milyon euro.

Yaptıkları Birbirinden Haklı Açıklamalarla Duygulara Tercüman Olan Futbol Dünyasının Duayenleri
En Sıkı Futbol Takipçilerinin Bile 'Bu Futbolcu Bu Takımda Ne Zaman Oynamış?' Diyeceği Transferler
Ersin'e Büyük Onur! Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi'ne Göre 2001 Doğumlu Gelecek Vadeden 25 Futbolcu

Popüler İçerikler

Adana'da Skandal Görüntüler: Kesilmiş At ve Eşek Kalıntıları Kanalda Bulundu!
Cübbeli Ahmet Hoca Kalp Krizi Geçirdi: Hastaneye Kaldırılan Cübbeli Ahmet Hoca’ya Anjiyo Yapılacak!
Buse Terim, Boşanma Sonrası Sessizliğini Bozdu: Mahremiyet Vurgulu Mesaj!