Köprü ve Otoyollar Bayramda Ücretsiz

Otoyollar ve boğaz köprülerini kullananlardan 16 Temmuz Perşembe saat 00.00'dan, 20 Temmuz Pazartesi saat 07.00'ye kadar ücret alınmayacak.

Ramazan Bayramı’nda köprü ve otoyolların ücretsiz kullanılabilmesini öngören Bakanlar Kurulu Kararı, Resmi Gazete’de yayımlandı. Söz konusu karara göre, 16 Temmuz Perşembe saat 00.00’dan, 20 Temmuz Pazartesi saat 07.00’ye kadar otoyollar ve boğaz köprülerinden ücretsiz yararlanılabilecek.

Karar kapsamında ayrıca, belediyeler ile bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetleri de 17 Temmuz Cuma saat 00.00’dan başlayarak, 19 Temmuz Pazar gece yarısına kadar ücretsiz veya indirimli olacak.

AA

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

EYT ve Kademeli Emeklilik Bekleyenlere Ters Köşe! SGK Uzmanı Özgür Erdursun Tarih Verdi
9 Şubat'ta Elektrik Kesintisi Olacak mı? Simpsonlar'ın 72 Saatlik Elektrik Kesintisi Kehanetinin Perde Arkası
Maaşlardan Her Ay Yüzde 3 Kesinti Yapılacak! Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi (TES) Geliyor