Baykar Paylaşımı Yapmıştı: Evren Barış Yavuz Gözaltına Alındı

Evren Barış Yavuz isimli vatandaş, Ticaret Bakanlığı’nın yayılandığı kısıtlama listesinde yer alan İsrail sayılan jet yakıtına, Baykar’ın sahipleri Haluk ve Selçuk Bayraktar’ın da olduğu bir fotoğrafı paylaşarak tepki göstermişti. Bunun üzerine Haluk Bayraktar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bu paylaşımları yaptırdığını iddia etmiş, İBB ise resmi hesaptan Haluk Bayraktar’a dava açılacağını duyurmuştu. Paylaşımı yapan Evren Barış Yavuz isimli kişinin bu sabah saatlerinde gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Evren Barış Yavuz isimli kişinin yaptığı paylaşım büyük tartışma yaşanmıştı.

👇

Haluk Bayraktar, paylaşımı yapan kişinin Ekrem İmamoğlu’nun ekibinden olduğunu iddia etmişti.

İBB ise Haluk Bayraktar’ın bu açıklamasına resmi hesaptan cevap vermiş ve Bayraktar hakkında dava açılacağını ifade etmişti.

Evren Barış Yavuz, yaptığı paylaşım sonrasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile hiçbir bağlantısı olmadığını ve paylaşımının da arkasında olduğunu açıklamıştı.

👇

Evren Barış Yavuz’un, bu sabah saatlerinde “halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçlamasıyla gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Bu haber de ilginizi çekebilir 👇

Haluk Bayraktar, Ekrem İmamoğlu'nu Hedef Almıştı: İBB'den Karşı Hamle Geldi

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Ateşe Düşmeyen Kimseyi Bırakmayan Yılmaz Morgül Şarkısı Kaldırılınca Çareyi Mert Demir Gibi Söylemekte Buldu
YORUMLAR
13.04.2024

doğruları inkar edip milletin başkanına hakaret eden değil doğruları açıklayan gözaltına alınmış her zaman ki gibi akepe yargısı şaşırtmıyor 🤗

13.04.2024

Olay yalan haber üretmekse bbilmem kaçıncı cuma haberi vereceiğiz camide içki içmişler , başörtülü bacıma saldırmışlar,en son seçimde millete bangır bangır yalan olduğunu bile bile izletilen videonun yanında ( manüple edilen biatçı kitleyi düşününce) bu devede kulak kalır. Tabi ki yanlış yanlışla cevap verilmez yalan haberi üreten herkes cezasını çeksin ama olay makam yandaş vs gözetmeksizin olsun. Şayet bu haberi üreten kişi Ekrem İmamoğlu yandaşı değilse bu ispat edilirse iftira attığı için Haluk Bayraktar ceza alacak mı?

13.04.2024

Bayraktarlara ceza verilmez .Anayasanin olmayan bir bendinde geciyor .Reis ve akranlari asla yargilanamaz suclanamaz.Böyle bir seye yeltenecek HakimI Hakkariye yerlesebilirsin derler. Hak hukuk yerlerde sürünen ülke...Binalar yapmislar bui ülkede Adalet var sansinlar diye.................

13.04.2024

Dogrulari konusmak ve yanlislari tasvip etmemek iste bu iki kavram icerisinde Hükümetin isine gelmeyen o kadar cok seyler var ki vay sen nasil bunu ifsa edersin Milleti gaza getirirsin diye Haberci Gazeteci yapmali demiyorlar Halki kin ve düsmanliga sevketmenin üzerinden korku sellelri saliyorlar.Hükümet degilmiydi Israile Ticaret yapmiyoruz diyen ne olduda simdi sadece 54 ürün yaptirimi var.Neden hepsi degil.ABD kizar diye kismen yaptirim var.Onuda bakin secimleri kaybettik birazda yaptirim yapalim Millet de inansin bize oy versin diye ABD den izin alarak yaptilar.Müslüman olmayan tüm Dünya Devletleri full yaptirim yaparken biz kismen yaptirim yapiyoruz, neden iki yüzlülük iyi para getiriyor.Ne yaparsan yap AKP Millet sizin Israil sevdanizi cok iyi biliyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ