Baykar, İnsansız Savaş Uçağı Projesinden Görseller Paylaştı

Baykar'ın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Muharip İnsansız Uçak Sistemi (#MİUS) projemizin kavramsal tasarım görsellerini ilk kez paylaşıyoruz. Milletimize ve tüm İslam alemine sağlıklı ve mutlu bir #KurbanBayramı dileriz. #MilliTeknolojiHamlesi." ifadelerine yer verildi. 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Selçuk Bayraktar, hava aracı prototipinin ilk uçuşu için 2023'ü hedeflediklerini söyledi. 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

O görseller 👇

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
20.07.2021

Baykar gerçekten güzel işler yapıyor. Keşke her firmaya ya da bilim insanına siyasi görüşüne bakılmaksızın Baykar'a verilen destek verilse. İşte o zaman Türkiye gerçekten büyük bir ülke olabilir.

Sen önce bugdayi arpayi karpuzu cevizi ithal etme kendin uret zaten super güc olursun..son 20 yilda fabrikalari kapatip herseyi ithal eden disa bagimli bir ulkeye donduk..neyin kafasini yasiyorsun acaba..kivi kirik hollanda bile senin 6 katin tarim uretip yurt disina satiyor..vatandasi ucuza karnini doyuruyor..sen markete gidip alisveris yapabiliyormusun acaba bi kendine sor..yurt disina cikip tatile gidebiliyormusun ? Istedigin arabayi evi alabiliyormusun ? Koyun beyinli

20.07.2021

Insansiz hava araci yapsan ne olur. Ulke multeci ile doldu siktiniz ortaligi. Ne yapacan bu ucaklarla ic savas ciktiginda multecileri mi vurucan?

20.07.2021

hayır bizi vuracak :D:D

20.07.2021

Millet alkışlıyor ama ülkedeki bu liyakatsız ortamda bir kişinin istisnai olması, bir başarı hikayesi değil, sadece "nepotizm", yani akraba kayırmacılığı buz dağının görünen yüzüdür. Asıl soru Bayraktar Bey, Erdoğan'ın kızıyla evlenmeseydi bu "başarılı" projeleri yine de gerçekleştirebilecek miydi? Ya da tersten sorayım, bu ülkede damat beyden çok daha başarılı kaç tane mühendis, Erdoğan'ın herhangi bir kızıyla evli olmadığı için sistemden dışlandı? Ülkedeki liyakatsızlık, adam kayırmacılık ve nepotizm, toplasan bir elin parmağını geçmeyecek bir kaç örnekle kanıksandırılıyor; sevimlileştirilmeye çalışılıyor. Bu aslında ülke adına bir başarı hikayesi değil, tam tersine bu ülkede başarılı işler yapmak için dahi birinin yakını olmanız şartının kanıtı, ülkenin içinde bulunduğu korkunç karanlığın, imkansızlığın turnusol kağıdıdır.

TÜM YORUMLARI OKU (11)