Bayern Münih'in Yıldız Futbolcusu Sadio Mane, Leverkusen Deplasmanına Kur'an-ı Kerim Okuyarak Gitti

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'te forma giyen Sadio Mane, Leverkusen deplasmanına Kur'an-ı Kerim okuyarak gitti. Senegalli yıldızın bu görüntüsü sevenleri tarafından beğeniyle karşılandı.

Sezon başında Liverpool'dan ayrılarak Münih'in yolunu tutan Senegalli yıldız, Leverkusen deplasmanına Kur'an-ı Kerim okuyarak gitti. Takım arkadaşı Thomas Müller de bu anı takipçileriyle paylaştı.

Thomas Müller'in paylaşımı ⬇️

Değerlerine sahip çıkmayı her seferinde dile getiren Mane, geçmişte yapmış olduğu yardımlarla ilgi olarakta şu ifadelere yer vermişti. ⬇️

'Neden 10 Ferrari, 20 elmas saat ya da 2 uçak isteyeyim. Bunlar bana ve dünyaya ne yapabilir. Aç kaldım ve tarlada çalışmak zorundaydım. Çok zor dönem geçirdim. Benim eğitimim yok ama kazandığım her şeyi futbola borçluyum. Bu yüzden ülkeme yardım ediyorum.'

30 yaşındaki tecrübeli futbolcu, bu sezon Münih formasıyla 22 maça çıktı ve bu maçlarda 11 gol 5 asistlik performans sergiledi.

Popüler İçerikler

Bir İçerik Üreticisi Erkekleri Çekici Yapan Özellikleri Sıraladı: “Tek Elle Direksiyon Çevirebilmesi”
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
YORUMLAR
22.03.2023

İslam propaganda ile yayılmaz örnek Müslümanlar ile yayılır, İslam kitaptan öğrenilir. Adam gibi adam Mane.

22.03.2023

Adam diye yazılır Mane diye okunur

22.03.2023

Teşhircilik üzerine kurulan bir din.

22.03.2023

sana bir şeyler söylerdim bu adamın yaptıklarına duruşuna dair ama resmi çekenin kendisi değil hristiyan bir futbolcu olduğunu ve aslında bir mesaj vermeye çalıştıklarını objektif olan gözler ve yeterli oksijen alan her beyin anlar ve algilardi , neyse .

TÜM YORUMLARI OKU (6)