"Bayan Bacak" Lakaplı Yeşilçam Sanatçısı Serpil Örümcer, Faturalarını Ödeyebilmek İçin Fotoğraflarını Satıyor

Yeşilçam'ın yıldızlarından 'Bayan Bacak' lakaplı sanatçı Serpil Örümcer, 1970'li yıllara damgasını vurmuş isimlerden biri. Serpil Örümcer, bugün paylaştığı bir video ile gündeme geldi. Örümcer, faturalarını ödeyebilmek için eski fotoğraflarını satışa çıkardı.👇

Serpil Örümcer adını ilk olarak 1967 senesinde katıldığı güzellik yarışmasında birincilik derecesiyle duyurmuştu.

Serpil Örümcer, daha sonra "Samanyolu" şarkısıyla tanınan şarkıcı Berkant’la yaptığı evlilikle sanat dünyasına adım atmıştı.

Ardından Örümcer; mankenlik, oyunculuk ve şarkıcılık yaparak kariyer yolculuğuna çıkmış ve Yeşilçam'ın en ünlü isimleri arasında yer almıştı.

'Bayan Bacak' lakaplı Serpil Örümcer, yıllar sonra tekrar gündeme geldi. Sanatçı, sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile 'geçim sıkıntısı' yaşadığını dile getirdi.

Faturalarını ödeyemediği için eski fotoğraflarını 200 TL'den satışa çıkartarak sevenlerinden yardım istedi;

'Ben 70 yılın sanatçısı Serpil Örümcer. Ben bu resimlerimi 200 TL'den yardım amaçlı satıyorum. Elektrik, su ve doğal gaz faturalarımı ödemek istiyorum. Eğer bana yardımcı olursanız size imzalı, adınıza fotoğraflarımı göndermek istiyorum. Çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Sevgiler, saygılar.' ifadelerini kullandı.

O anlar;

1. Sosyal medya kullanıcıları ise bu duruma kayıtsız kalmadı...👇

2. 👇

3. 👇

4. 👇

5. 👇

6. 👇

7. 👇

8. 👇

9. 👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir

Yasemin Sakallıoğlu Havalimanında Bavulsuz Kaldı! O Anlar "İstanbul İçin Son Çağrı" Filmini Akıllara Getirdi
Kaan Urgancıoğlu ve Minik Oğlu Ardıç'ın Yürüyüş Yaptığı Anlar Görenlere "Maşallah" Dedirtti!
'Aura Kadın' Hadise, Hayatı Hakkında Aldığı Radikal Kararı Açıkladı: "B*ktan Şeylere Odaklanmayacağım"

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR
17.01.2024

Yeşilçam aktrislerinin genel sonu. Zamanında o hayatın ihtişamına kapıldınız. Yediniz, içtiniz, gezdiniz, tozdunuz, eğlendiniz. Deliler gibi para harcadınız ama bu gençliğin bir de ihtiyarlığı var diye düşünmeden har vurup harman savurdunuz. Yaşlanınca da sap gibi ortada kaldınız. Kendi düşen ağlamaz. İnsan geleceğini düşünebilecek kadar akıllı olmalı. Birikim yapmak yerine sadece yemeyi tercih ettiniz. Sizin için pek üzülemedim. Bunun gibi birçok ünlü isim var sürünen.

17.01.2024

buradan bir sonuc çıkmaz ama şansımı deneyeyim dedim. kendisine nasıl ulaşırım bilen var mı? avcılarda yaşıyormuş galiba

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ