Batum Alınınca Kendi Aralarında Kutlama Yapan Türk Askerlerinin O Anları Sizi Zamanda Yolculuğa Çıkaracak

Arşivden paylaşılan görüntüler insana duygu karmaşası yaşatırken şimdilerdeyse 1918’den bir görüntü sosyal medya gündeminde. Görüntülerde yer alanlar da askerlerin zaferi.

Bu neşeli anların sebebiyse Batum’un alınmış olması. Askerlerin o sırada Enver Paşa’yı bekledikleri ve kendi aralarında kutlama yaptıkları kayda geçen detaylardan.

Onların sevinçli anları, zafer duyguları ve daha nicesi izleyen herkesi etkisi altına alacak değerde.

İşte tüm detaylar 👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Emniyet Şeridinden Gitmek İsteyen Çakarlı Araca Yol Vermeyince Gerginlik Yaşandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bir Vatandaşı Sigarayı Bırakması Konusunda İkna Etmek İstedi
Kajunun Bile Sahtesini Ürettikleri Anlarla Hindistan’dan Şaşırtmayan Görüntüler

Popüler İçerikler

Metin Öztürk'ten Acun Ilıcalı'nın Galatasaray Çıkışı Hakkında Olay Sözler!
MEB Yine Sistem Değiştiriyor: Milli Eğitim Bakanlığı 4+4+4’te Değişikliğe Gidiyor
Tugay Kerimoğlu’ndan Galatasaray Taraftarını Yıkan İddia: “Muslera Galatasaray’dan Ayrılabilir”
YORUMLAR
29.04.2024

Mesele almak değil elde tutmakmış yeğen... Bak elin ingilizine sene olmuş 2024 hala aldıklarıyla deniz aşırı ülkeleri bile sömürüyor da sömürüyor... Biz Türklerin kronik sorunu aptallığa varan derecede aşırı merhamet göstermemiz.

29.04.2024

Allah Hepsinden razi olsun. Şimdi klavyenin başına oturup mesele kaybetmemekte yeğen diyenler kronoloji biliyorlar mı acaba hergün bir bölgede isyan. Her gün baska bir bölgede işgal.. Ingilizler savaşmaz ingiliz savastirir bunu bilmeyenler tarih hakkinda konuşmasin. Ingiltere çok buyuk falan degil Korkaklar buyuk degildir. Somurgelerini bizimle savastirip o somurgelerle Biz anlasma yaptiktan sonra topuklayip kaçandir ingiliz. Bizimle teke tek savaşmayi goze alamayandir ingiliz Allah bu millete Ataturku nasip etmiş yillarca işgalde kalan Istanbulu biz masada kazanmişiz. Bugun butun buyuk devletlerin gozu batumda degil. Istanbulda bunun icin Türk evladi tarihini iyi bilsin. Isyanlar nerede cikti o isyanlara kim destek verdi. Samsundan sonra ki kronoloji bir milletin kullerinden dogmasidir sakin ha birilerinin tarihimizi kucumsemesine izin vermeyin

30.04.2024

👏👏👏

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ