Batman'da Polis Aracına Silahlı Saldırı: 1 Şehit

Batman'da PKK'lılar sivil polis ekibine ateş açtı. Saldırıda ağır yaralanan komiser yardımcısı Burhan Gatfar şehit olurken araçta bulunan bir polis memurunun da yaralı olduğu bildirildi.

Kentin, Hasankeyf yolu üzerinde bulunan Dolum Caddesi üzerinde görev yapan sivil polislerin bulunduğu otomobile saat 15.45 sıralarında PKK'lıların otomatik silahlarla ateş açtı. Hareket halindeki otomobilde bulunan Batman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli komiser yardımcısı ile bir polis yaralandı.

Yaralanan komiser yardımcısı şehit oldu

Saldırıda ağır yaralanan komiser yardımcısı Burhan Gatfar, kaldırıldığı hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Elazığ nüfusuna kayıtlı 2 çocuk babası Burhan Gatfar'ın eşinin de komiser yardımcısı olduğu öğrenildi. 

Güvenlik güçleri saldırının ardından kaçan teröristlerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlattı.

DHA

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Doktorun Pot Kırması Yüzünden 'Baby Shower' Hayalleri Suya Düşen Hamile Kadın Gözyaşlarına Boğuldu
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran İfadeye Çağrıldı: Evinde Arama Yapılıyor!
42 Bölüm Beklendi! Uzak Şehir'de Alya ve Cihan'ın Duşta Başlayan Sevişme Sahnesi Ortalığı Ateşe Verdi!