Başsavcılık Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra Hakkında Soruşturma Başlattı!

Gazeteci Murat Ağırel, Twitter hesabından, Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında soruşturma başlatıldığını söylediği bir paylaşımda bulundu.

Detaylar gelecek...

Dilan ve Engin Polat çiftinin davasının ardından MASAK, Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci hakkında inceleme başlatmıştı.

Selin Ciğerci, MASAK'ın hakkında inceleme başlatmasına, "Kara para aklama olayım varsa beni Taksim Meydanı'na koyun, kendimi orada asarım" şeklinde tepki göstermişti.

👇

Selin Ciğerci Ağlayarak Anlattı: "Kara Para Aklıyorsam Taksim'de Sallandırın"

Gazeteci Murat Ağırel, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında soruştuma başlattığını açıkladı.

İlginizi çekebilir 👇

Şampiyonlar Ligi Fotoğrafıyla Gündeme Gelen 12 Fenomenin Mal Varlığına El Konuldu!

Popüler İçerikler

Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
İsrail Yuhalandı: Bol Kaoslu Eurovision 2024’ün Birincisi Belli Oldu!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR

Oooooh

01.12.2023

Hazineyi tekrar boşaltmak için para lazım, ne götlerini yaladıkları pis araplardan, ne batıdan ne de doğudan bir bok gelmeyince sona bıraktıkları ülke içini kepçelemeye başladılar. Amk bunların piyon oldukları besbelli, inlerine girmeniz gerekenler ülkede cirit atan ve atması için hapislerden çıkardığınız mafyalar. Süleyman ne kadar müsait ortam yarattı bilerek. Şimdi halefi için uygun ortam da oluştu. Plana sadık bir şekilde ilerletiyorlar durumu. Uyanın artık uyanın. Kendinize gelin. Bugün gerizekalının biri cebinde sigara markasını soruyor. Uyanın diyorum ama nafile... Ülke bataklıktan beter...

01.12.2023

geliyooo geliyooo ikinci dilan-engin vakası geliyooo..

TÜM YORUMLARI OKU (15)