Başsağlığı Bile Dilemedi: Ebru Şahin, Hercai'deki Partneri Akın Akınözü'nün Annesinin Cenazesine Katılmadı!

Annesini kanserden kaybeden Akın Akınözü'nün tabutun başında ağladığı anlar yürek dağlamıştı. Kendisini hiç tanımayan Hande Erçel'in bile katıldığı cenazede tüm gözler Hercai'deki başrol partneri Ebru Şahin'i ve Hercai ekibini aradı...

Hercai dizisindeki "Miran" karakteriyle yıldızı parlayan başarılı oyuncu Akın Akınözü, 21 Temmuz'da bir süredir kanser tedavisi gören annesi Özlem Akınözü'nü kaybetti.

Annesini son yolculuğuna uğurlayan oyuncunun, tabut başında gözyaşlarına boğulduğu anlar yürekleri dağlamıştı.

Kaçıranlar için detaylardan bu yazımızda bahsetmiştik:

Hercai'nin 'Miran'ı Akın Akınözü Kaybettiği Annesinin Tabutunun Başında Gözyaşlarına Boğuldu

Cenazeye dair hem kalp acıtan hem de ısıtan bir detay da Hande Erçel'le ilgiliydi. Benzer şekilde 2019 yılında annesi Aylin Erçel'i kanserden kaybeden Hande Erçel, hiç tanımadığı meslektaşının annesinin cenazesine giderek kendisini yalnız bırakmamayı tercih etmişti.

Erçel'in ince hareketi hem büyük takdir toplamış, hem de anne kaybının acısının büyüklüğünü bir kez daha tokat gibi yüzümüze vurmuştu. O anlara da bu yazımızdan ulaşabilirsiniz:

Hande Erçel'den İnce Hareket: Hiç Tanışmadığı Akın Akınözü'nü Annesinin Cenazesinde Yalnız Bırakmadı!

Sosyal medyada büyük bir hızla yayılan ve gündeme oturan cenazede tüm gözler üç sezon boyunca devam eden Hercai ekibini ve özellikle de Akın Akınözü'nün dizideki partneri Ebru Şahin'i aradı.

Dizinin çekildiği dönemde Akın Akınözü ve Ebru Şahin arasında anlaşmazlıklar yaşandığı ve hatta gerilimin arşa çıktığı iddiaları ortaya atılmıştı. İyi ayrılmadıklarını biliyorduk ama...

Böyle bir günde Ebru Şahin'in cenazeye katılmaması, katılamasa bile bir baş sağlığı mesajı dahi yayınlamaması bazı sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti. Üstelik Müge Dağıstanlı'nın iddiasına göre, Ebru Şahin Akın Akınözü'yle ilgili gelen yorumların hepsini de hesabından tek tek sildi.

Kimisi de Ebru Şahin'e hak verdi. Buyrun kimler ne demiş beraber bakalım...

Siz ne düşünüyorsunuz? Hadi yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

"Adam Kalmadı" Diyen Hafsanur Sancaktutan'ın En Popüler 'Adamlardan' Biriyle Aşk Yaşadığı İddia Edildi!
Koşun Kaynana Konuştu: Mert Demir'in Annesi 'Müstakbel Gelini' Serenay Sarıkaya'yı Yere Göğe Sığdıramadı!
Süperstar da Tepki Gösterdi: Ajda Pekkan'dan Sokak Hayvanları Yasasına "Akıl Tutulması" Vurgusu!

Popüler İçerikler

Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
Gazeteci Cem Küçük, Narin'in Ağabeyini Hedef Gösterdi: ''Abisi Bir Şey Yaparken Narin Görüyor''
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
22.07.2024

Kadın belki Amerikada. Sonuçta kocası orda olduğu için çoğunlukla orda. Belki arayıp ya da özelden mesaj atıp baş sağlığı diledi. İlla hikayeye mi atmak lazım kutlama ya da taziyeleri. Asıl arayarak yapmak lazım. Daha samimi ve doğru budur. He belki de hiçbirini yapmadı. Cidden kin tutuyor, bilemem. Savunmak için demedim zaten ama bu kadar sosyal medya odaklı yaşamayın yaa

23.07.2024

Bu söylediğiniz daha çok sıradan insanlar için geçerli. Karşı komşunuzun dayısı vefat eder, taziyenizi mücbir sebeple arayarak dile getirirsiniz, bu iyi niyetinizi ifade edebilir. Ama hiç tanımadığınız halde neredeyse ana rahmine düştükleri günü bildiğiniz, aldığı çay kaşığını bile sosyal medyada paylaşan insanların iş arkadaşının acısı için tek kelime etmemesi gayet kasıtlı bir durum gibi. Yani kazandığınız paranın temel kaynağı, yaptığınız işin hedef kitlesi sosyal medyayken ve yaşadığınız her şeyi ama heeeerrrrr şeyi sosyal medyada yaşıyorken taziye, kutlama, tebrik gibi insanî paylaşımları özelden(!) yapmak tercih edilmemeli bence.

23.07.2024

Siteyi mahalle teyzeleri yönetiyor sanki ya, habere gel "biri ötekinin cenazesine gitmemiş"

23.07.2024

adam agresif karakterli ve bu karakterdeki insanların pek seveni olmaz

TÜM YORUMLARI OKU (14)