Başrolünde Bergüzar Korel'in Yer Aldığı Prime Video'nun Yeni Dizisi 'Düğüm'ün Fragmanına Gelen Tepkiler

Prime Video'nun ilk Türk yapımı olan ve başrolünde ünlü oyuncu Bergüzar Korel'in yer aldığı Düğüm dizisinden yeni bir fragman geldi.

Sosyal medyadan gelen yorumlara birlikte bakalım. 👇

Başrollerinde Bergüzar Korel, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak'ın yer aldığı Prime Video'nun ilk Türk orijinal dizisi 'Düğüm' izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor.

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği Düğüm, başarılı bir gazeteci olan Neslihan Turhan'ın oğlu Can'ın cinayetle suçlandığı bir dava sonucunda yaşamını nasıl değiştirdiğini ele alıyor.

Yönetmenliğini Can Ulkay'ın yaptığı dizinin senaryosunu ise Hilal Yıldız, Nazlı Sunlu Kaçan ve Yekta Torun kaleme almıştır.

Bergüzar Korel'in başarılı bir gazeteci olan Neslihan Turan'ı canlandırdığı dizinin 23 Şubat'ta izleyiciyle buluşması planlanıyor.

Hayatın beklenmedik dönüşlerini ve bir annenin oğlu için verdiği mücadeleyi merkezine alan Düğüm toplamda 8 sekiz bölüm olarak yayınlanacak.

Hem oyuncu kadrosu hem de hikayesiyle dikkat çeken 'Düğüm'den heyecanlandıran yeni bir fragman geldi.

Birlikte izleyelim.👇

Sosyal medyadan gelen yorumlar:

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Sizin yorumlarınızı alalım.👇

İlginizi çekebilir:

Netflix, Sevilen Kore Dizisi 'Squid Game'in Yerine Mükemmel Bir Alternatif Buldu!

👇

Marvel'dan Bomba: 'Gladyatör 2'yi Yeni Bitiren Pedro Pascal Şimdi De Fantastik Dörtlü'nün Yıldızı Mı Olacak?

👇

'Madame Web' Galasına Katılan Oyuncuların Çıplak Gösteren Örümcek Ağlı Kıyafetleri Goygoycuların Ağına Takıldı

Popüler İçerikler

Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Nagehan Alçı'dan Canlı Yayında Güldüren Rasim Ozan Kütahyalı Göndermesi: "Neler Çektim"
YORUMLAR
06.04.2024

Dizinin ilk bölümünü izliyorum şu an Müge Anlı'yı andıran bir başrol karakterine bürünmüş Bergüzar Hanım, Evet oğlu bir ölüme karışıyor ve tam Vicdan yapıp olayı anlatacakken bu sefer şu katil oğlunu Amerika'ya kaçıran oros** rolüne büründü şimdi. bizim Türk dizilerinde filmlerde dizinin sonunu tahmin etmek çok zor olmasa gerek bu dizi içinde tahminim şu Neslihan'ın oğlu cinayeti işlemedi bence oğlunun arkadaşı Diğer çocuk o kıza tecavüz etmeye kalkıştı Hatta belki tecavüz etti kız direnince kızı öldürmek zorunda kaldı kızı öldürdü ve Neslihan'ın oğlu zaten o an sarhoş olduğu için kızın ölümünü onun üstüne attı çocuk da zaten bir şey hatırlamıyor Yani aslında oğlu Bence masum, Dizide beklediğim son bu bakalım nasıl çıkacak

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ