Başrol Oyuncusu Beren Gökyıldız Oldu! Netflix'in Popüler Dizisi 'Anne With An E' Türkiye'ye Uyarlanıyor

Netflix'in sevilen dizilerinden 'Anne with an E' yerli diziye uyarlanıyor. Yeşil Yapım'ın sahibi Özkan İpek’in yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Murat Şenöy ile Çağıl Nurhak Aydoğdu oturuyor. Başrol oyuncusu ise geçtiğimiz yıl 'En iyi çocuk oyuncu' seçilen ve birçok dizide yer alan oyuncu Beren Gökyıldız oldu. 

Detaylar içeriğimizde;

Lucy Maud Montgomery'nin klasik çocuk edebiyatı Anne Green of Green Gables'dan uyarlanan Netflix yapımı "Anne With an E" içimizi huzurla dolduran dizilerden bir tanesi.

Dizi bizleri alıp adeta uzak diyarlara götürdü. Anne ile kırlarda koştuk, yuvarlandık. Adeta içimiz onunla şenlendi. Sonsuza kadar sürmesini istesek de 3. sezonda bizlere veda etti.

Bizler bir umut dizinin yeni sezonunu beklerken bu sefer Türkiye'de diziyle ilgili bir gelişme yaşandı.

Dizinin Yeşil Vadi'nin Kızı adıyla uyarlanacağı ve başrolünü ise Beren Gökyıldız'ın üstlendiği belirtildi.

Yeşil Yapım'ın sahibi Özkan İpek’in yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Murat Şenöy ile Çağıl Nurhak Aydoğdu oturuyor.

Gökyıldız, küçük yaşlardan itibaren televizyon dizilerinde ve sinema filmlerinde izlediğimiz başarılı çocuk oyuncularımızdan. Geçtiğimiz yıl da "en iyi çocuk oyuncu" ödülünü kazanmıştı.

Bakalım, nasıl bir yerli uyarlama olacak? Sizce oyuncu seçimi nasıl? Haydi yorumlara!

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
İsrail’de Türk Turist Öldürüldü İddiası: Polise Bıçakla Saldırmış!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
11.11.2021

berbat olacak bence. 1800'leri nasıl yansıtacaksınız?

12.11.2021

her kitap (dünya klasikleri örn: küçük kadınlar) ve her yabancı dizide olduğu gibi geçmiş dönemi değil bugüne uyarlayarak yapmaya çabalıcaklar. ama olmayacak tabi

11.11.2021

pek bi umudum yok, daha önceki uyarlamaları da gördük bok gibi. @netflix şerefsizlik yapmayıp 4. sezon'u cekseydi bari adi herifler.

11.11.2021

aslında Anne Netflix'in kendi çektiği dizi değildi. kanada televizyonuna ait bir yapımdı Anne, bölümleri ilk orada haftadan haftaya yayınlanıp sonrada toptan geliyordu Netflix'e. keşke devam ettirseler. olmazsa mecbur 8 kitaplık serisini okuyacağız. Anne 60'lı yaşlara gelene kadar tüm yaşamını anlatıyor kitaplar.

11.11.2021

Oyuncu secimi bu kadar mı berbat olur. Zaten düzgün bir yapim olamayacak anne with an e mukemmel bir dizi,ama bari oyuncu secimini düzgün yapsalardi...

TÜM YORUMLARI OKU (38)