Başörtüsünü 'Düzgün' Takmadığı İçin Gündüz Vakti Bir Kadına Saldırdı!

İran'da bir kişi, gündüz vakti yolda yürüyen bir kadına saldırdı. Nedeni ise başörtüsünü 'düzgün' takmamış olması...

İnsanların içinde kadını taciz edip daha sonra darp eden kişi ise ceza almadı. Dailymail'de yer alan habere göre ise, saldırgan polis karakolundaki ifadesinde ise 'gönüllü olarak ahlak kurallarını uyguladığını' söylemiş.

İşte o görüntüler:

Popüler İçerikler

"Bence Şakalaştık" Diyen Hasan Can Kaya'nın İmalı Bulunan Cem Yılmaz Yanıtına Yorum Yağdı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
11.03.2020

Osmanlı olsaydı vs. diye söylenip duran, tarihinden yoksun. Cumhuriyetin ne olduğu, Atatürk ün kadına verdiği hak ve özgürlüklerin neler olduğunun farkında olmayan, (Türk kadını diyemeyeceğim onlara) aynı ülkede yaşadığımız kadınlar. Gözünüzü açın da görün hangi kıymetli haklara sahip olduğunuzu.. Ve biraz minnet edin. Sahip çıkın.

Ne alaka bu videonun senin yazdıklarınla alakası ne? Bu arada Atatürkçü geçinen kadınlar da bunu yapmıyor mu? Aklıma pınar altuğ geldi kapalı kadın yanımdan geçerken rahatsız oluyorum demişti. Ya da deniz çakır durduk yere başı kapalı kadına sözlü saldırıda bulunmuştu. Güya modern geçinen kadın dersin ama özgürlüğü sadece kendi için isteyen bağnaz, bencil insanlar bunlar. Kadın kadına empati yapamıyorsa erkeklere şaşırmayın. Fazla açık bulduğunuz kadına cık cık yapıp, başı örtülü kadına ters ters bakanı aynı kefeye koyuyorum. Bi rahat bırakın kadınları. Midem bulanıyor artık böyle olaylardan ve her seferinde de şaşırıyorum. Neyin tahammülsüzlüğü bu herkes istediği gibi örtünür ya da örtünmez. Kime ne! Herkes aynı düşünmez düşünmeyecek de beni kısıtlayan bir durum yoksa karışmam kimseye.

11.03.2020

ülke de kanun ,adalet olmadığı için millet s.kinin keyfine göre istediğini yapıyor ...

11.03.2020

tamamen sapıklık keyif için kavgasını etti böyle tipler kavgadan besleniyor olmalı

TÜM YORUMLARI OKU (36)