Başörtüsünü Çıkartmak İsterken Ailesi ile Yaşadıklarını ve Sonunda Nasıl Başardığını Uzun Uzun Anlatan Sara

Türkiye'de baskıcı bir ailede büyüyerek, olmak istemedikleri birinin hayatını yaşayan insan sayısı oldukça fazla. Twitter'dan Sara da onlardan bir tanesiydi, ta ki azimle istediğini elde alıp savaşıp kazanana kadar...

Twitter'dan Sara uzun bir süredir başörtüsünü çıkartmak istiyordu fakat ailesi asla buna izin vermiyordu.

twitter.com

Sara dönem dönem neler yaşadığını nasıl savaştığını attığı tweetler ile anlatıyordu.

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Ve Sara sonunda tüm çabalarının sonucunda istediği hayata kavuşmuş. ❤️

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Valla ne diyelim, biz Sara'yla gurur duyduk. ❤️

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Araştırmaya Göre, Erkeklerin Evlendikten Sonra IQ Seviyeleri Büyük Oranda Düşüyor
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
18.07.2021

İster çarşaf giysin ister çırılçıplak gezsin zerre umrumda değil ama standart iğreti bir algı çalışması olmuş. Kızın bütün profilini incelediğinizde anlattığı gibi bir aile profili ortaya çıkmıyor. Sözü geçen ailelerde bırak göbeğe dövme yaptırmayı mavi yeşil saç boyamayı, sosyal medyaya dahi izin verilmez. Hadi verildi diyelim, fotoğraf bile koymazlar. Örnekler çok. İnsanları manipüle etmek için daha orijinal şeylere ihtiyacınız var...

21.07.2021

yoo, benim arkadaşımın ablası kapalıydı ve benzer bir çıkışı olmuş, başörtüsünü evdeyken çıkartınca yeşil saçlarına şok olmuş ailesi. gayet isyana gelen geliyor niye yapamasın, kendince sınır çizmeye çalışma insanlığın tepkilerine, gücüne. zaten izin alarak boyatmıyor dövme yaptırmıyor bu kızlar, gizli gizli saklayarak yapıyor ki daha kötü aslında. herşey gelir insanın başına o yaşta. benim kızım olsa her konuda danışabilmesini isterdim, ne kötü gidiyor görüp onu koruyup kollamam için önce bana güvenmesi gerekir. genç dediğin izne ihtiyaç duymaz yani bu sallamasyon olduğunu göstermiyor paylaşımların.

19.07.2021

anlattıkları çok tutarsız. bu kadar baskı yaşayan insan her anını tweet atmak ister mi, bu gücü kendinde bulabilir mi? bu kadar baskıcı bir aile bir saatlik konuşmayla bir anda 180 derece dönebilir mi? uyduruk bir duyar kasma hikayesiyle tipik bir dikkat çekme, üç beş like alma çabası.

Ne kadar kolay hemen yargılamak amq. Her anını tweet atmamış, onedionun içerik yapma şekli öyle göstermiş. Kız başardıktan sonra bir Flood serisi yapmış. Ayrıca eski tweetlerinde kapalı şekli ile fotoğrafları var.

19.07.2021

Bir arkadaş da belirtmiş. Ben de bu hikayeye inanmadım. Çünkü bu kadar baskıcı bir aile bir günde iki günde asla değişmez. Eline telefon bile vermez böyle aileler. Hesap sahibi her kimse genel olarak kafada canlanan intibaları derleyip böyle herkesi trollemiş bnce.

Olay gerçek, kızın hesabında kapalı resimleri bile var. Kız arapça bile biliyor, bu hesabı da ailesinden gizli. Ailesi muhtemelen teknolojiden bilgisi yok. Hem bu ülkede zorla veya beyin yıkanarak kapatılan yüzbinlerce kız var, tıpkı benim kuzenim gibi. Ne yaşadıklarını hayal bile edemezsiniz, yıllarca mücadele ediyorlar. Ayrıca kız başardıktan sonra bu floodu yazmış. Hem bu özellikle bu sorun ülkemizde bir tabudur. Evet Türban serbestisi geldi ama şimdide iyice abartılıdı, kundaktaki bebeye kadar indirdiler zorbalar, bunlara sesini çıkaran kimse yok.

TÜM YORUMLARI OKU (66)