Başörtüsünü Çıkardıktan Sonraki Değişimlerini Sosyal Medyada Yayınlayan Kadınlar Gündeme Oturdu

Sosyal medya uzun zamandır gündemi belirliyor biliyorsunuz. Çeşitli konular ve akımlar, sosyal medyada yer bulduktan sonra bir anda ülkenin en çok konuşulan konusu haline gelebiliyor. Şimdi ise yeni bir mevzu var. Buyurun, detaylara birlikte bakalım.

Sosyal medyada birkaç gündür başlayan #10YearChallenge akımını duymuşsunuzdur. İnsanlar, 10 yıl içindeki değişimleri yayınlayarak ilgi çeken bir akım oluşturdular.

10 Yılda Yaşanan Değişimleri Suratımıza Tokat Gibi Çarparak Küçük Bir Şok Etkisi Yaratan 17 Kişi

Bu akım içerisinde dikkat çeken başka bir yan akım daha oluştu. Başörtüsü ya da tesettürlü halinden vazgeçen kadınlar, kendi değişimlerini yayınlamaya başladı.

Ancak bu değişimin karşısında duran bir kitle daha vardı ve onlar da tepkilerini yine Twitter üzerinden dile getirdi.

Hatta onlar da başörtülü fotoğraflarını kendi yorumlarıyla yayınladılar.

Bir de böyle yorumlar var...

Sosyal medya bu gündemle çalkalanadursun, şu sözü buraya bırakıp herkesin bir çıkarım yapmasını önerelim: “Yaşamınızı kendi tercihlerinizle yaşamayı seçmek, sahip olabileceğiniz en büyük özgürlüktür.”

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
YORUMLAR
06.10.2020

Başını açanların özgürlük demelerinin sebebi zorla kapatılmış olmaları baskı ve belki şiddetle kapatılıyor bu kızlar. Onlar özgürlük demesinde kim desin? Başkalarının dayatmasından kurtuluyorlar ve özgür iradeleriyle istediği hayatı tercih ediyorlar. Kendi istekleriyle kapanan kızlar da bunu anlayamadıkları için onlara laf vurmaya çalışmış. İnsanların hikayesini dinleyip yorumlamaya kalkın. İslamda zorlama yoktur derler ama zorlama kelimesi bile bu din mensupları sayesinde ortaya çıkmıştır

16.06.2019

ÖNCE AÇIK,SONRA KAPALI..SONRA TEKRAR AÇIK,SONRA YİNE KAPALI..(MECAZEN DE AÇIK KAPALI)..YANİ,HERKES YERİNE ZAMANINA GÖRE KILIK DEĞİŞTİRİYOR..BU GÖRÜNÜMLERİN HEPSİ YALAN DOLAN..."BU DÜNYADA PARAN KADAR,ÖBÜR TARAFTA DA SEVABIN KADAR ÖZGÜRSÜN"...NOKTA.

19.01.2019

Kapalı arkadaşlar tabi ki özgürlük naraları atarlar. Laik ülkede ben de özgürüm derim. Sosyal medya serbest, fotoğraf serbest, kulakta kulaklıklar eksik olmuyor müzik serbest, Hz.Fatıma sırtına bişeyler bağlarmış kambur gözükeyim de erkeklerin ilgisini çekmeyeyim diye. Hadi? Kambur olun burka giyin bir erkeğin 3. eşi olun müzik makyaj resim fotoğraf haram diye yasaklansın. O zamanda özgürüz İslam bizi özgür kıldı diyebilecek misiniz?

19.01.2019

Waay be ne güzel yorum, elcağzina sağlik👍👏👏.

TÜM YORUMLARI OKU (298)