Başörtülü Üniversite Öğrencisinin Açık Kıyafet İsyanı Tartışma Yarattı!

Üniversitesinde bulunan kadın öğrencilerin kıyafetlerine isyan eden başörtülü bir üniversite öğrencisi sosyal medyada tartışma yarattı. Genç kadının sözleri tepki çekti.

Bir başörtülü üniversite öğrencisinin isyanı sosyal medyada gündem oldu.

“Gerçekten kışın sizin götünüzü görmek istemiyorum. Normal açıklık vardır, bu açıklık değil çıplaklık. İğrenç.” diyen genç kadının bu isyanı ise tartışma yarattı.

Birçok kullanıcı üniversite öğrensine tepki gösterdi.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

İnsan Kaynaklarıyla Yaşadıkları İlginç Anıları Paylaşan Kullanıcılar
Neler Yaşandı? Dilan ve Engin Polat'a Yapılan Operasyonun Detayları Ortaya Çıktı!

Popüler İçerikler

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR

konuştu full makyajlı, kapalı süslüman kadın.

04.11.2023

Konustugu şey çıplaklık normal giyinene kimse bisey demiyor kardeşim hemen İslama bir saldırı noldunuz yaaa siz edep edep

02.11.2023

Erkeklerin olduğu üniversitede olmanız bile sıçken ne çok konuşabiliyorsunuz. Taliban kadınları döverek çıkardı üniversitelerden. Cumhuriyet de size özgürce konuşma hakkı verdi. Böyle konuşarak mı teşekkür ediyorsunuz?

02.11.2023

Birincisi taliban'ın yaşadığı din İslâmiyet dini değildir, İslâmiyet kadını baş üstünde tutar üstelik ilim kadına erkeğe farz kılınmıştır, bazı münafıkların yaptıklarını bizim dinimizmiş gibi göstermeyin.İkincisi kadınlar zaten özgürdür eğer özgürlükten kastınız "çıplaklık" ise bu özgürlük değil bu teşirciliktir, açık olmak ve çıplak olmak kavramları birbirinden farklıdır.Erkekler olarak artık kafamızı kuma gömecek şekilde yolda yürüyeceğiz o hâle geldik.Kadın değerlidir,hep değerlidir ve hep güzeldir, kadın fıtrat olarak bu şekilde yaratılmıştır fakat bedeni açmak özgürlük değildir, eğer elde edilmesi gereken bir özgürlük kavramı varsa da bu çıplaklıkla kazanılmaz,bu kadını, toplum tarafından kötü algılatan bir obje haline getirir.

02.11.2023

Baş örtülü bacımı yine mağdur etmişler.

02.11.2023

Fena mı oldu? Bak ne güzel popi oldu onedio bile içeriğini hazırladı. Gelsin şimdi ayna karşısında makyaj yaparken erkek gömme temalı videolar.

TÜM YORUMLARI OKU (174)