Başörtülü Kadının Çocuğuyla Birlikte Çalışırken Paylaştığı Fotoğrafa Gelen Çağ Dışı Yorumlar

Herkes başka bir şeye sinirlenmiş.

Kadınlar; oturmaları, yürümeleri, giyim tarzları, kısacası tercihleri nedeniyle toplumun büyük bir kısmı tarafından gönderilen eleştiri oklarının hedefi oluyorlar.

Bu zorbalığa genellikle başörtüsüz, "açık giyinen" kadınların maruz kaldığı düşünülebilir fakat sosyal medyada gördüğümüz örneklerle birlikte aslında tüm kadınların buna maruz kaldığını, meselenin sadece cinsiyet olduğunu görüyoruz.

Başörtülü kadınlar da çoğu kez "islamdaki kadın rolüne" uygun davranışlar sergilemediği gerekçesiyle çirkin yorumlarla mücadele ediyor.

Tesettürlü Fizyoterapist Adayı Duygu'nun Paylaştığı Videolara Gelen Çirkin Yorumlara Kapak Gibi Tepkiler

Merve Şentürk de bu kadınlardan biri. Sadece çocuğuyla birlikte çalışırken çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşmıştı.

Fakat, paylaşımın ardından kimi çalışmasını, kimi ellerinin gözükmesini kimi de çocuğuyla çalışmasını eleştirdi.

Biri o yanlış biri bu yanlış diyor. Bu kadınlar ne yapsın ey ahali? Ne istiyorsunuz, artık bi düşün insanların yakasından!

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
14.06.2020

Parmağında belli belirsiz gözüken yüzüğe kadar inceleyip ,yorum yapmak. Bildiğin akıl hastası millet.

14.06.2020

Şimdi kendi ayakları üzerinde durabilen, hayatı sorgulayan ve kişisel gelişimini tamamlamış bir kadın "işlerini hanımlara bırakan toplum iflah olmaz" diyen bir yobaza bakar mı? Bakmaz. Peki bu yobaz hangi şartları sağlayan bir kadına sahip olabilir? Çocukluğundan beri din ile baskı altına alınmış, toplumdan soyutlanmış, tek görevi erkeğe hizmet ve çocuk doğurmak olduğuna inandırılan eğitimsiz bir kızla. Fakat bu kızın 16-17 yaşlarından evlendirilmesi gerekiyor yoksa hayata atıldıktan sonra erkek denilen cinsin bu IŞİD zihniyetine sahip yaratıklardan ibaret olmadığını öğrenir. Zaten Harun Serkan Aktaş denilen meczup, yobaz erkeklerin bu endişesini YouTube'de bir videoda şöyle dile getirmiş "Çalışan kadın daha sonra kocasını beğenmiyor".

Pasif Kullanıcı
14.06.2020

Bir nevi kendilerine ücretsiz seks işçileri arıyor bu güruh. Kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenememiş olan kadın müsveddeleri de bu itlerle evleniyor ya daha da söylenecek söz kalmıyor bizlere.

14.06.2020

Başını örten ama başını örtmeyenin yaptığı herşeyi yapan denize giren, araba kullanan,konserlere giden, çalışan, okuyan, üreten bir kadın olarak söylüyorum bunu senin saçının rengi kesimi kılık kıyafetin nasıl beni ilgilendirmiyorsa benim başörtüm de seni ilgilendirmez. Yahu biz aynı otobüste yanyana oturmuyor muyuz? Hastanede aynı doktor için sırada beklemiyor muyuz? Okullarda aynı sırayı paylaşmıyor muyuz? Nedir bu öfke, bu kin? En çok zoruma giden de bunu söyleyenlerin din üzerinden prim yapan insanlar olması. Allah'ı dilinden düşürmeyip, kalbinde fitne fesatlık taşıyan insanlar.

TÜM YORUMLARI OKU (115)