Başörtülü Genç Kadının Tatil İçin Yaptığı Kombin Fotoğraflarına Gelen Zorbalık Dolu Yorumlar ve Cevaplar!

Başörtülü kadınların gerek gerçek hayatlarında gerekse sanal dünyada maruz kaldığı zorbalıkların artık farkındayız. Davranış şekilleri, giyim tarzları, ilgi alanları yani aklınıza gelebilecek onları var eden her şey birileri tarafından eleştiriliyor.

En ufak adımlarında bile saçma sapan linçlerle, zorbalıklarla mücadele etmek zorunda kalıyorlar.

"@bitchsmarvel" isimli Twitter kullanıcısı da bu kadınlardan biri. Başörtülü bu genç kadın tatil için yaptığı kombinleri paylaşınca bazı kullanıcılar kadının başörtülü olması nedeniyle ne yazık ki hoş olmayan yorumlar yaptı.

Sadece hoşuna giden bu kombinleri paylaşan kadının tweet'i çok farklı yönlere çekildi.

Bu genç kadını elbette yalnız bırakmayanlar da vardı.

Sizin bu konu hakkında görüşünüz ne?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Başörtülü Piyanist Büşra Kayıkçı'nın Başarısını Paylaştığı Tweet'e Gelen Çağ Dışı Yorumlar ve Kapak Gibi Cevaplar!
Tesettürlü Fizyoterapist Adayı Duygu'nun Paylaştığı Videolara Gelen Çirkin Yorumlara Kapak Gibi Tepkiler

Popüler İçerikler

Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
17.08.2020

Bu kadın neden başını kapatıyor? Din için. Din neden başını kapatmasını söylüyor? Rahatsız edici bakışlardan kaçmak için... Hem kendini korumak için kapan, hem kendini sanal medyada teşhir et... Hem bir anlamda "görünmez olmak" için kapan, hem de "kendini göstermek" için elbise paylaş... Sonra bu çelişki mizahla eleştirildiğinde BONOM BOŞORTOLO BOCOMO ZORBOLOK YOPTOLOR diye içerik hazırlansın... Siz zorbalık görmemişsiniz. Tecavüze uğrayan 15 yaşındaki genç kız haberinin altına "Zaten kaşardı orospu" yazmak zorbalıktır. Nişanlısı tarafından öldürülen genç kadın haberinin altına "Zaten açık saçık giyiniyormuş" yazmak zorbalıktır. Din öğrenmek için gelen oğlan çocuklarına tecavüz edildiğinde "Bir kereden bir şey olmaz" demek zorbalıktır. Öz babası tarafından hamile bırakılan 11 yaşındaki kız hakkında "O da babasının yanında atletle gezmeseymiş" yazmak zorbalıktır. Kurbanı suçlayıp katili, sapığı korumak zorbalıktır...!!!

24.08.2020

Sidik yatıştırır gibi dert yarıştıralım burda istersen sanane sizene kimene lan kime ne kız istediğini istediğini paylaşır ister dinine uygun ister olmasın sen mi gitçen onun yerine cehenneme sabır beyninizi kullanın biraz kafanızın içinde boşuna durmuyor

16.08.2020

halkın saygısı kalmadı. bence dinden ziyade ahlak derslerine ihtiyacımız var. insanların ne giydiğini düşünmekten ziyade ne ihtiyacı var nasıl yardım edebiliriö diye bakmalı. Hayat herkese zor emin olun. Birinin moralini bozmak size bir şey kazandırmaz. Birinin sırtını sıvazlamak size dost kazandırır.

17.08.2020

İki tarafın da yobazına ayar oluyorum, dindarın da ateistin de. Size ne lan, kız heves etmiş kombinlerini koymuş, aynı şey bizim şortumuzun boyuna falan söylendiğinde basıyosunuz yaygarayı. İkiyüzlüsünüz.

17.08.2020

Ateistin yobazı mı? Bu ne yeni moda falan mı? İnsanlar üzerinden yorum yapmak biraz salakça değil mi? Onu geçtim bir ateist neden kapalı birine laf etsin hayatında kaç tane gördün böyle bir olay? Kapalılara laf edenler yine müslümanlar çünkü :D

TÜM YORUMLARI OKU (91)