Başörtülü Bir Kadının Cinsel Eğitim Vermesini ve Seks Ansiklopedisi Satmasını 'Marjinallik' Olarak Yaftalayan Kişiye Tepkiler Gecikmedi

Kadınlık da, seks de gayet doğal arkadaşlar; bunu aşın artık şu yüzyılda!

Bizi leyleklerin getirdiği, anneyle babanın sarılınca kardeş yaptığı dönemleri çoktan geçtik: Bilgi çağında yaşıyoruz ve herkesin cinsel eğitim alması gerekiyor.

Çünkü özellikle Anadolu'da yaygın birtakım inanışlar hem kadınlara zarar veriyor hem de kız çocuklarını hedef alıyor. Eğitimden başka çare yok anlayacağınız...

Ama işte eğitimin ne olduğunu bilmeyen, yapılması gerekenleri anlamayan, anlamadığı gibi bir de üstüne eğitim veren birini 'marjinal' olarak tanımlayan karanlık zihniyetler var.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Popüler İçerikler

Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Araştırmaya Göre, Erkeklerin Evlendikten Sonra IQ Seviyeleri Büyük Oranda Düşüyor
Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
YORUMLAR
14.01.2020

Konuşmasa yobaz konuşsa marjinal ne yapacaz bu toprağına ağaç diktiğimin ülkesinde

14.01.2020

Kadının içine "haşırt" diye girmeyi ya da bacaklarınızı açık beklemeyi seks zannediyorsunuz. Halen daha kendine dokunmamış, dokunmaktan korkan, kendini tanımaya çekinen arkadaşlarım var -ki kız, erkek karışık-. Cinsellik ile alakalı bildiğiniz bir bok yok. Vajinismus'u, "G" noktası zanneden insanlar var bu ülkede. Ya da organın bir parçası zannedenler var. HPV'nin kondom ile önlenebileceğini zanneden "playboy"lar var. Çoğunuzun seks hakkında fikri yok kadına atıp tutuyorsunuz. Ağzına sağlık devam etsin. Başarılar diliyorum.

15.01.2020

Ne alaka cumhuriyet emperyalizm vücudunu tanımakla?

14.01.2020

helal kadına bu ülkede cinsellik eğitimi fazlasıyla eksik. başörtüsü varsa kime ne. bi bitmediniz insanları yargılamaktan. mesela ben puba gidince görüyorum başörtülü alkol alan hanımefendiler, birine bile rahatsız edici şekilde bakmadım. kimseyi alakadar etmez kimin ne giydiği ne yaptığı.

TÜM YORUMLARI OKU (32)