Başlattığı Sosyal Medya Hareketiyle Toplumun Kadınlara Dayattığı Güzellik Algısını Yıkmak İsteyen Model

Büyük beden modeli ve vücut olumlama aktivisti Tess Holliday'in, güzelliğin vücut ölçüleriyle bağlantılı olduğunu düşünenlere bir mesajı var: #EffYourBeautyStandards.

Tess Holliday, toplumun kadınlara dayattığı güzellik algısını yıkmak istiyor.

Tess Munster olarak da bilinen Tess Holliday, kendisine model olabilmek için 'çok şişman' olduğunu söyleyen herkesi yanıltarak, Milk Model Management firmasıyla imzaları attı. Tess, vücut ölçüleri ne olursa olsun kadınların kendilerini sevmeleri ve güvenmeleri konusunda onlara yardım etmeye devam etmek istiyor.

Ve bu yolda bir internet etiketi başlattı, #EffYourBeautyStandards.

Tess, vücut ölçüleri ne olursa olsun kadınların kendilerini sevmeleri ve güvenmeleri konusunda onlara yardım etmeye devam etmek istiyor.

Tess, yarattığı hashtag ile aynı isimde bir Instagram hesabı açtı ve kadınları, vücutlarını olumladıkları fotoğrafları paylaşmaya davet etti.

"Kadınların vücutlarını sevmelerini ve hayallerinin peşinden koşmalarını istiyorum."

EffYourBeautyStandards etiketiyle gelen paylaşımlar...

Bu hashtag hakkındaki düşüncelerinizi yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın!

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
29.09.2018

Toplumun dayattığı güzellik algısı ne kadar yanlışsa obez olan birinin bunu güzellik algısı diye algılayıp karşı çıkması da o kadar saçma. Obezsin arkadaşım güzelliği estetiği siktir et,sağlık sorunların ya başlamış ya başlayacak. Hareketin kısıtlanıyor,bel sırt ağrısı çekiyorsun daha neyin savunması bu?

Pasif Kullanıcı
29.09.2018

şişmanlık farklı obezlik farklı. Şişman bir insan kendini rahatlıkla sevebilir ama obezlik çok zararlı bir şey ve kesinlikle normal görülmemeli. ayrıca obezlik beden olumlama hareketi içinde değerlendirilmemeli

Pasif Kullanıcı
29.09.2018

Obezitenin bir hastalık olduğunu ve tedavi edilmesi gerektiğini ne zaman anlayacaksınız ? "Toplumun kadınlara dayattığı güzellik algısını yıkacağız" diye damar ve iç organlarını yıkmış haberi yok !

TÜM YORUMLARI OKU (45)