Başlarına Gelen Ürkütücü Olayları Paylaşarak Hepimizin Tüylerini Diken Diken Eden 12 Kişi

Hepimiz hayatımız boyunca kendimiz için değerli anıları içimizde tutarız. Ancak, bu anıların arasında zihinlerimizde sürekli varlığını sürdüren rahatsız edici hikayeler de olabilir. Bu hikayelere sahip kişilerin paylaştıklarını sizler için derledik. Buyurun...👇

1. "Küçük kızımın beşiğinde güldüğünü duydum, yanına gittiğimde sustu. Bu birkaç kez oldu. Kardeşlerine güldüğünü söylediğimde, beyaz gecelikli bir kızın gelip, onu gıdıkladığını söylediler."

2. "Büyük ve eski bir evde büyüdüm. Bir gece küçük kardeşim ve ben, diğer kardeşimin odasında uyuduk. Ertesi sabah uyandığımızda, kardeşimin yatak odasının duvarındaki ayna benimle kardeşimin arasındaydı. Aynaya bakarken uyanmıştım. Çok korkunçtu."

3. "Sürekli aynı rüyayı görüyordum. Ormanda yürürken kamp ateşi yakan bir adam 'burada ne yapıyorsun?' diyordu. Bir gece ormanda yürürken tuvaletimi yapmak için yoldan saptım ve ateş yakan o adamı gördüm. Bana rüyamdaki gibi seslendi. Hemen oradan uzaklaştım."

4. "Yaklaşık on yıl önceydi. Eşimle birlikte Paranormal Activity filmini izliyorduk. Gece geç saatlerdi. Film bittiğinde kapıda bir köpek sesi duyduk. İzole bir evde yaşıyorduk ve yıllardır hiç köpek sesi duymamıştık. Hemen koşup üst kata çıktım ve kapıyı açtım. Köpek yoktu."

5. "Kocam ve ben yatakta uyanık bir şekilde yatıyorduk ve komodinin alt çekmecesi çarparak kapandı. İkimiz de çekmecenin kapandığını duyduk. Bunun neden olduğuna dair mantıklı bir açıklama yoktu ve bugüne kadar anlamış değiliz."

6. "İşten sonra evime gitmek üzereydim ve aniden evime hırsız girmiş gibi hissettim. Eve vardığımda fark ettiğim ilk şey, yatak odamın penceresindeki perdelerdi. Sokaktaki bir adamın, beni takip ettiği ve yatak odamın penceresinden içeri girdiği ortaya çıktı. Olaydan önce hissetmiş olmam, gerçekten tuhaf bir duyguydu."

7. "Ailem tatildeyken onların evine gitim ve bitkilerini suladım. Arabama gidip geri vitese taktım ve kaldırımda yürüyen yaşlı adamla göz teması kurdum. Bana gülümsedi ve ben de ona gülümsedim. Sonra yola çıktım. Uzaklaşmama rağmen hala yaşlı adamı görüyordum. Daha sonra aynalara baktım ama yoktu."

8. "Küçükken çok ürkütücü, eski bir evde yaşıyorduk. Bir gün annem, biz okuldayken küçük kardeşimin odasını temizliyordu ve kardeşimin elektronik oyuncaklarının hepsi aynı anda açıldı. İki tanesinde pil yoktu. Annem bu durumdan o kadar ürkmüştü ki, kardeşimi odasında yalnız bırakmak istemedi. Taşınana kadar ara sıra bu tür olaylar oluyordu. "

9. "İş yerinde tuvalete gittim, içeri girdiğimde kimse yoktu bundan emindim. Tuvaletimi yaparken, yan tarafta birinin olduğunu duydum ama kimse kapıdan girmemişti. Kapı çok sesli açılıyordu, bunu duyardım. Bir süre sonra birkaç adım sesi duydum. Ama kapı yine açılmadı. İşim bittiğinde etrafıma baktım ama tuvalette kimse yoktu."

10. "Üniversitede derse giderken birdenbire bedenimden çıkmış gibi hissettim. Uzaktan kendimi izliyordum. Bu durum yaklaşık on dakika sürdü. Bu sırada annemi arayıp, gerçeklikle bağlantı kurmaya çalıştım. Bir sonraki hafta yine aynı şey oldu. Muhtemelen stres kaynaklı yaşadığım bir deneyimdi. "

11. "İki yıl önce, yaz tatilinde dedemin evinde kalıyordum. Saat 23:00 sularındaydı ve susamıştım, mutfağa gidip dedemin masada sandviç yediğini gördüm. 'Merhaba' dedim ve bir bardak su alıp odama döndüm. Dedem odasından çıkıp benim kiminle konuştuğumu sordu. Geri dönüp baktığımda kimse yoktu. Bu olayı hatırladıkça, ürküyorum."

12. "Kızım 3 yaşındı, odasında oynarken biriyle konuşuyordu. Oyuncaklarıyla oynadığını düşündüm ama sürekli konuşma sesi geliyordu. Kiminle konuştuğunu sorunca 'büyükannenle' dedi. Annemi kastettiğini düşündüm çünkü annem yakın zamanda vefat etmişti. Onun resmini gösterdim ve 'bu mu?' diye sordum. Ama cevap 'hayır, senin büyükannen' oldu. Büyükannemin bir resmini buldum ve ona gösterdim. Kocaman bir gülümsemeyle 'evet' dedi. Bu beni şaşırttı çünkü büyükannemi veya resmini daha önce hiç görmemişti."

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Evini Y2K Modasına Göre Dekore Eden Kadın, Dekorasyon Konusunda Tüm Bildikleriniz Unutturacak
Türklerin Kedi Sevgisi Yine Gündem Oldu! Bir Turist Türkiye'deki Kedilerle Eğlenceli Bir Video Hazırladı
Sonuç Tartışmalara Oldukça Açık! 2023'ün En Seksi Kel Erkeği Belirlendi

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı