Başladığı Günden İtibaren Reytingleri Altüst Eden Romantik Komedi Türündeki Dizi: Her Yerde Sen

Romantik komedi severler buraya!

Keyifli okumalar!

Yaz aylarının vazgeçilmezi olan romantik komedi türündeki dizilere bir yenisi daha eklendi. "Her Yerde Sen" isimli dizi FOX Tv'de yayın hayatına başladı.

Başrollerini Meryem dizisinde beğenerek izlediğimiz Furkan Andıç ve Söz dizisinin Bahar'ı Aybüke Pusat'ın paylaştığı dizi, yayınlandığı günden beri reytingleri altüst ediyor.

Dizide Furkan Andıç, şirket yöneticisi Demir Erendil'e

Aybüke Pusat ise şirket çalışanı Selin Sever karakterine can veriyor.

Biraz da konusundan kısaca bahsedelim. Birbirinden inatçı Selin ve Demir aynı evde hak iddia ediyor ve orta yolu bulamayınca birlikte aynı evde yaşamaya başlıyorlar.

Ev meselesinin yarattığı sorun yetmiyormuş gibi ardından da Selin ve Demir'in yolları çalıştıkları şirkette kesişiyor.

www.fox.com.tr

Demir, Selin'in çalıştığı şirkete yönetici olarak gidiyor ve olaylar başlıyor.

Bir diğer ikili Firuze ve Leyla Günebakan kardeşleri de unutmayalım.

www.fox.com.tr

Firuze karakterine Binnur Şerbetçioğlu, Leyla karakterine ise Ayşe Tanaboylu hayat veriyor.

Bu iki kardeşin evlerini satma konusunda anlaşamayıp ikisinin ayrı ayrı Selin ve Demir'e evi satması bu ikilinin tanışmasına vesile oluyor. Bu nedenle de Selin ve Demir'i birbirlerine aşık etmeye çalışıyorlar.

İkili ilk başta birbirlerinden hoşlanmasa da sonraki bölümlerde yumuşayıp kendilerini fırtınalı bir aşkın içinde bulabilirler. Yani bir değişiklik olmazsa genelde o şekilde oluyor. :)

Bakalım ilerleyen bölümlerde ikilimiz neler yaşayacak izleyip göreceğiz.

Siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Popüler İçerikler

Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
09.07.2019

Hele oğlanın şirket sahibi kızın da çalışan olması inanılmaz orijinal olmuş,daha önce hiç bu tür konuda dizi film çekilmediğinden eminim sansasyon yaratır dünyada (!)

09.07.2019

tabiki hele kızı korumak amacıyla ikide bi kucaklaması aşırı hayret vericiydi.

Pasif Kullanıcı
09.07.2019

Tamam ülke şartlarını hatta dünya şartlarını göz önüne alırsak çok mümkün görünmüyo ama neden bi kere de kadın karakter karizma, zengin, şirket yöneticisiyken erkek karakter sakar, şapşal, fakir şirket çalışanı rolünde yer almıyor? Belki klişelik biraz aşılmış olur böylelikle. Hadi fakir adam alfa rolünde olamaz diyosanız iki karakter de eşit zenginlikte ya da fakirlikte olsun. Sınıf farkı ortadan kalksın. Kadın karakter biraz daha gri bi tip olsun mesela. Yani böyle saf altın kalpli polyanna değil de biraz da bunalımlara giren, başarısızlık karşısında sarsılan ya da birileri hakkında biraz olsun kötü düşünen biri olsun. Ya da sakar ve salak bi tip yerine biraz daha acar, yaman, leb demeden leblebiyi anlayan, zor beğenen akıllı dişli bi kadın karakter olabilir.

Pasif Kullanıcı
09.07.2019

Bi de şunu fark ettim ki bizim dizilerin biraz daha relax esas oğlan karakterlere ihtiyacı var. Hepsi kasım kasım kasılıyo durmadan. Neden biraz da erkek şapşal durumuna düşmüyo, komiklikler yapmıyo mesela? Erkek neden hep daha ciddi? Neşeli, rahat, kasılmayan bi erkek yok mu şu dünyada? Ya da sevdiği kadın için aptal saptal durumlara düşen? Hep kasım kasım kasılıp karizmatik olacam diye kaş mı çatar bu erkekler?

09.07.2019

sen çalışansın nasıl patronla ile aynı evi alabiliecek paraya sahipsin

11.07.2019

O zaman dizi olmaz :)

TÜM YORUMLARI OKU (32)