Başkası Yazmış! AKP'li Belediye Başkanından, Rahşan Ecevit İçin 'Ateşi Bol Olsun İnşallah' Yorumu

Ordu'nun Korgan ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, geçtiğimiz günlerde yaşamını kaybeden Rahşan Ecevit'in bir fotoğrafının altına 'Ateşi bol olsun inşallah' diye yazdı. Tepkiler üzerine açıklama yapan Kiraz yorumu başka birinin yaptığını söyledi. 

Sözcü'den İsmail Akduman'ın haberine göre, bir kişi tarafından “Başörtüsü şiddete yol açar” yazılı Rahşan Ecevit’in fotoğrafı paylaşıldı.

Ordu’nun Korgan ilçesinin AKP’li Belediye Başkanı Tuncay Kiraz ise fotoğrafa “Ateşi bol olsun inşallah” yorumunda bulundu.

DSP Korgan İlçe Başkanı Veysel Araç, kendi sosyal medya hesabından Başkan Kiraz’ın yazdıklarına tepki gösterdi.

Belediye Başkanı Tuncay Kiraz’ın skandal yorumuna sert tepki gösteren Araç, “Ucube Tuncay Kiraz. Sen ne terbiyesiz bir ucube adamsın Tuncay Kiraz. Bu ülkede Başbakanlık yapmış Merhum Sayın Bülent Ecevit’in hanımı merhum Rahşan Ecevit için ateşi bol olsun diyebiliyorsun. Sana bu hakkı kim verdi terbiyesiz ucube Tuncay Kiraz. O yorumu sana yedirirler. Senin gibi insanlıktan nasibi almamış terbiyesiz ve ucube kişiden ancak bu gibi yorumlar beklenir. Terbiyesiz Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz. Saygısız” diye yazdı.

Kiraz, yaptığı açıklama ile yorumu başka birinin yaptığını savundu.

Kiraz açıklamasında, 'Bizim inancımızda vefat edenler Hayırla anılır Rahşan Ecevit Hanfendinin vefatı nedeni ile Bld. basında çalışan birinin kabul edilemez yorumunu öğrenir öğrenmez yorumu kaldırtıp ilgili hakkında soruşturma açmış bulunmaktayım' ifadesini kullandı.

Popüler İçerikler

Özgür Özel'in "Arapça Tabelalara Karışmayın, Arapça Kur’an Dilidir” Açıklaması Gerçek mi?
Seksi Dans Ettiğini Zanneden Zeynep Bastık'ın Hareketleri Fena Dile Düştü!
Feyza Civelek'in Yasaklı Madde Siparişini Teslim Alırken Polislere Yakalandığı Ortaya Çıktı!
YORUMLAR
21.01.2020

O kadar vasıfsız insanlarsınız ki, dediğinizin arkasında bile duramıyorsunuz. Çalışan senin adresinden nasıl göndersin. Hadi anladım bu kendinin geri zekalı olduğunu anlayamayacak kadar geri zekalı da buna oy verenlere ne dersin. Bir kariyer yapmak hiç önemli değil, insan olabilmek önemli. Cennet memleketi cehenneme çevirdiniz...

21.01.2020

Aq dönek şerefsizleri, devran dönsün götünüzden kan alacaklar.

21.01.2020

kuzenim yazmış deseydin bi de amk embesili

TÜM YORUMLARI OKU (54)