Başkası Giyse Yerin Dibine Sokardık: Tarzının Dışına Çıkan Serenay Sarıkaya "Yine Sen Yine Sen" Dedirtti

Yer aldığı dizi ve filmlerle adından bahsettiren, çoğu zaman yere göğe sığdırılamayan Serenay Sarıkaya ne yapsa gündem oluyor bildiğiniz gibi. Dünyaca ünlü bir takı markasının reklam yüzü olan güzel oyuncunun işlemeli ve çiçek desenli kıyafeti dikkat çekti.

Sosyal medya paylaşımlarından, yer aldığı her diziye dilimizden düşmeyen güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, günümüzün en sevilen isimlerinden biri.

Hayran kitlesi oldukça büyük olan, her giydiğini kendine yakıştırmayı başaran Sarıkaya katıldığı etkinliklerle ve yaptığı iş birlikleriyle adını her geçen gün daha büyük kitlelere duyuruyor.

Birçok farklı tarzı deneyen Sarıkaya bir takı markası için objektif karşısına geçti. Her zamankinden farklı bir kıyafet tercih eden oyuncu bu sefer işlemeli ve çiçek desenli kıyafetiyle dikkat çekti.

Takılarının resmen kaybolduğu kombiniyle ilgi çeken Serenay Sarıkaya romantik dönemden fırlamış gibi gözüken bu kombiniyle de takipçilerinden tam not almayı başardı!

İlginizi Çekebilir:

Kimseden Habersiz Evlenen Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı Cannes Film Festivaline Birlikte Boy Gösterdi!
Cannes'daki Ünlüler Geçidi Bitmek Bilmiyor: Film Festivalinde Bu Sefer de Gökçe Bahadır Rüzgarı Esti!
Bikinisini Şezlongların Rengiyle Uyuşturan Nesrin Cavadzade'nin Hayatı Ciddiye Alış Seviyesi Dillere Düştü

Popüler İçerikler

TikTok Videosunda 5 Yaşındaki Çocuğu Dudaktan Öpmeye Zorlayan Duygu Özgül, Gözaltına Alındı!
Problem Yaşadığı Kızıyla Konuşmalarını Paylaşan Deniz Akkaya'nın İfşa Israrı "Yeter" Dedirtti
Türkiye’ye Piyango Çıktı: Çekya Maçından 1 Puan Almak Artık Çok Daha Önemli
YORUMLAR
24.05.2024

böyle ünlülere yorum yapan ne bileyim seven bunlarla uğraşanları hayatımda hiç bir zaman anlamamışımdır ya yok çok yakışıklı yok çok güzel tarzı şu saçı şu bune olm işinizmi yok gidip bu yorumları yapıyosunuz koyunsunuz hepiniz yeminle ya okuyo felan sanıyolar birde bu yorumları genelde hep sosyal medya yöneticileri yönetiyor o hesapları

24.05.2024

Zaten makyajsız güzelliği vasat olan bir kadın. Makyaj ile de vasatın bir tık üstü. Sokaklarda bundan makyajsız bundan kat kat daha güzel milyonlarca kız var. Bir erkek olarak böyle bir kız mahallemizde olsa peşinden koşmam. Kadının kendisine asla bir lafım yok. Daha önce onedio editörü 10 parmağında 10 marifet diyor. Say ulan 2 tane marifetini bize. Sadece oyuncu. Topçu, popçu, oyuncu tayfasina insanların neden hayran olduğunu anlayamadan şu dünyadan ölüp diyeceğim.

24.05.2024

Güzel kadın ve bana göre hiçte kibirli kendini beğenmiş biri değil. Güzel güzel işini yapıyor işte. Linçlemeye hiç gerek yok.

Kadını sevmemekle birlikte kendine has bir tarzı var bunu mağazadan başa kadın alsa o kolları kıyafetin kollarından geçirip önünü sonuna kadar ilikler üstü minare altı şişhane gezerdi

24.05.2024

Poz verdiği için olabilir mi?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ