Başkanlık Sistemi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Son zamanların en çok tartışılan konularından biri de başkanlık sistemi. Kimileri başkanlık sisteminin gelmesini savunurken kimileri de bu sisteme tamamen karşı çıkıyor.

Sokağa ve halka sorduk; 'Başkanlık sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz?'

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
22.01.2017

TÜRKİYE de bu cahillik ile başkanlığın gelmesine şaşırmamak gerekiyor. Uyanamadık okuyamadık gündemi haberleri halka doğru aktarıp bilgilendiremedik. Biz M.K. Atatürk'ün ölümünden sonra sadece Atamızı değil koskoca bir milleti kaybettik, meyvelerini topluyoruz

22.01.2017

Bu insanlar bu kadar umursamaz oldukca daha basimiza cok sey gelir.

Pasif Kullanıcı
22.01.2017

Cus! Vallahi Cus! Allah bilir hepinizin cebinde son model akilli telefonlar, instagramlar, snapchatler! Yahu bi acin bi google'da arayin, olmadi bi haber uygulamasindan bakin o da olmadi televizyonda bi tartisma programinda izleyin nedir ne degildir? Ulkenin sistemi icin oy vermeye gidiyoruz! Vallahi de billahi da cus! "bilmiyorum acik degil" - e adam, kac haftadir CNN turku' NTVsi Haberturk'u neredeyse her aksam bunu vermiyor mu? Hukuki metni okuma da en azindan yorumculari bir dinle degil mi? O telefonun sacma sapan selfilerinden baska bir seye yarasin degil mi?!

TÜM YORUMLARI OKU (19)