Başkan Adayından Esnafa Taktik: '300 TL'ye Satıyorsan Turist Geldiğinde 600 TL'ye Satarsın'

Ali Boltaç o ziyareti sırasında ise konuştuğu esnafa turizmin önemini alatırken, 'Ne kadar çok turist gelirse o kadar çok satarsın' dedi.

CHP'nin Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç sözlerinin devamında ise, 'Minimum 300 TL'ye satıyorsan yarın turistler geldiğinde 500-600 TL'ye satarsın'

İşte o anlar: 👇

İlginizi çekebilecek diğer videolar: 👇

Flörtüne Yükselen ve Yatağa Davet Eden Kadın Yaşadığı 'En Kötü Date' Anısıyla Kahkaha Attırdı

👇

1.5 Saat Beklettiği Alman Eşinin Tribi Sadece 30 Saniye Süren Adam 'Nasip Olur mu?' Dedirtti

👇

Almanya Yetenek Yarışmasında Cinsel Organıyla Flüt Çalarak İzleyenlerin Ağzını Açık Bırakan Kadın

👇

'İğrenç Bir Ekonomideyiz' Diyen Kadın: 'Sigaralara Zam Geldi, Beğenmedim'

👇

Çocuklarını Bir Güzel Azarlayan Anne: 'Evlenin, Evlenin Yoksa Ben Kafayı Yiyeceğim'

👇

Türkiye'ye Taşındıktan Sonra Kendisine Tuhaf Gelen Şeyleri Açıklayan Fransız Kadın

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
YORUMLAR
31.01.2024

Konuyla alakası yok ama seçim zamanı milletvekili olsun başkan olsun muhtar olsun tüm adayların reklam afişleri boy boy heryerde geziyor ama hiçbirinde cv si yazmıyor! Kıytırık bi işe bile girerken cv isteniyor ama yönetimde söz sahibi kişiler sanki dünya starıymış da herkes onları tanıyormuş gibi reklamında sadece adını ve sloganını yazıyor! Avukat Prof Dr gibi meslekler haricinde diğerleri tek vasfı zenginlik olduğu için yazmıyor. Ne okudun nasıl hizmet vereceksin yönetime dair bilgin var mı ? Muallak! Ayrıca ülke olarak bu teknoloji devrinde vergilerimizle gereksiz yere adam beslenmeye artık bi son verelim. Milletvekili sayısı, belediye meclis üyeleri gibi gereksiz kalabalık insan topluluğuna maaş verilmesi bi bitsin artık!

31.01.2024

Bunu dün ben de düşündüm. Ülkeyi yıllardır yönetenlerin hiçbir meziyeti niteliği tahsili vs yok. Tek kabiliyetleri çevrelerinin olması ve güçlü sayılmaları. Teke tek alsan herhangi bir meydan okumada çoğu yalan olur. Bahsettiğim de basit meydan okumalar hee. Mesela nebati ile 20 soruluk sayısal bilgi yarışmasına girmeyi isterdim. Veya basit bir problemi zamana karşı çözmek gibi. Çoğu niteliksiz insanın yönettiği ülke de haliyle dünya sıralamasında çoğu alanda sondan birinci olur.

31.01.2024

Saf ayağına yatmasın kimse piyasanın böyle işlediğini Mısır’daki Sağır Sultan bile duydu . Esnafın çalışma mantığı %99 böyledir.

31.01.2024

"Gel beraber skelim" demiş.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ