Başka Bir Kadınla Yakaladığı Kocasını Önce Kafa Atarak Ardından ise Dinlene Dinlene Döven Kadın!

Eşini başka bir kadınla gören kadın, sinirlerine hakim olamıyor ve başta kafa atarak adama saldırıya geçiyor. Tüm gücüyle adama vuran kadının o anları...

Kaynak: @kavgaetmeyin

O görüntülere Twitter'dan gelen tepkiler:

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Popüler İçerikler

Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
YORUMLAR
10.02.2020

Abla çok iyi dövüyor ona diyecek bir şey yok hani kavgaya giderken yanında götürürsün izlerken de zevk almadım değil ama iyi yapmış demekten kaçınırım. Aldatmak her zaman kötüdür bence şiddetten de kötü böyle bir şey başımıza geldiğinde öfkemizi atmak isteriz lakin tutarsız davranıp yaptığını meşru görmek iki yüzlülük olur, şiddetin de cinsiyeti yok çifte standart kusup cinsiyetçilik yapamıyoruz. Kadın erkek fark etmiyor gerekçe bulduğunda güçlü güçsüzü ezme derdinde yani iyi yapmış diyerek meşrulaştırırsak bunun bedelini en fazla yine kadınlar öder.

Pasif Kullanıcı
10.02.2020

Ulan herkes tutturmuş aynısını erkek yapınca şiddet olur kadın yapınca bişey olmuyo diye. Kadın erkek her daim eşittir ama şunu kimse inkar etmesin erkek fiziksel olarak kadından her zaman güçlüdür. Şimdi sen sana karşı koyamayan bi kadını döversen şiddettir. Ama kadın halinle bi erkeğe o kafayı gömebiliyosan bunun adı "helal olsun"dur. O kafayı atmak da her kadının harcı değildir yani.

10.02.2020

ee napalım gülelimmi yani ortada bir şiddet var kadın kafayı attıktan sonra adam karşılık verip kadını evire çevire dövsede gülecekmiydik ?

11.02.2020

Kadın aldattı diye erkek bir tokat atsa, şiddete hayır gitsin boşansın dövmeye hakkı yok olur. Ama şiddete uğrayan erkek olunca alkış tutarsınız. Riyakarlığınızda boğulun.

Pasif Kullanıcı
11.02.2020

katılıyorum. lafa gelince eşitlik isterler. eşitlik istiyorsanız eşit davranmanız gerekiyor.

TÜM YORUMLARI OKU (51)