Başıboş Sokak Köpeklerinin Toplanmasına Karşı Çıkan Grup: 'Biz de Köpek Olabilirdik'

Bir internet platformunda yapılan yayında, başıboş sokak hayvanlarının toplanmasına karşı çıkan grup, 'Biz de köpek olabilirdik, bize yapılmasını istemeyeceğimiz şeyleri onlara da yapmamalıyız' diyerek tepki gösterdiler.

Video için 👇

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
22.03.2022

alın evinizde besleyin o zaman angut tayfa.

Insan diger tum canlilardan ustundur ve et de yer. Yoga gibi sacmaliklar ve Osho gibi sarlatanlar sizin egonuzu yok etmis. Kendinizi hayvanlardan esit ya da asagi goruyorsunuz.

ABLAAA neden anlamıyorsunuz. Valla bende hayvan seviyorum bakın onları seviyorum ama aq köpeklerinden hızlı değilim. Bizim siteyle takıldığım mahlle arasında 1 km lik bir boş arazi var hayvanları orda besliyorlar tamam güzel ama o tatlı hayvanlar geceleri 10 20 kişi olup İNSANLARA SALDIRIYORRRRR. Napim hayvancıklar ölmesin ama bende ölmek istemiyorum Bi köpeğin hayatı benden değerli olmamalı. Bu arada bahsi geçen köpeklerin öldürülmesi karşı çıkacak ilk insanlardanım öldürmek tek sonuç değil ama yerleşim yerleni daha uzak yerlerde beslemek güzel bir çözüm mesala MESELA BİRAZ BENZİNİNE KIYIP daha uzağa gidebilirsiniz çok basit bence!!!

TÜM YORUMLARI OKU (15)