Başarılı Voleybolcu Gizem Örge'yle İlgili Aylar Sonra Gelen İtiraf Şaşırttı!

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı oyuncularından biri olan libero Gizem Örge, 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda gösterdiği performansla gönlümüzde taht kurmuştu.

Daniele Santarelli'nin başantrenör olmasının ardından takıma geri dönen Örge'nin Giovanni Guidetti döneminde milli takımdan uzak kalması ve Guidetti'yle aralarındaki sorun da gündem olmuştu.

Haliyle de sosyal medyada Giovanni Guidetti'ye tepkiler yükselmişti. Konuyla ilgili de eski Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Üyesi Kurtaran Mumcu, Voleybol Magazine Youtube kanalında konuştu.

Giovanni Guidetti’nin daha öncesinde Örge’yi takıma almamasıyla ilgili, Ben Giovanni’yi her zaman çok takdir ederim. Çok çalışkan, bu işe çok emek harcayan biridir. Hataları olmamış mıdır? %100 olmuştur. Mesela Gizem Örge konusunda hatası olmuş mudur? Olmuştur. Çünkü o da bunun farkına varmıştır” dedi.

Guidetti döneminde de milli takım kampına davet edildiğini belirten Mumcu, “Hatta başkanla biz 2020 Apeldoorn Olimpiyat Elemeleri’ne gitmeden önce ‘Gizem Örge’yi çağır konuş, kazandıralım’ diye rica ettik. Biz Gizem Örge’yi milli takım kampına davet ettik. Gizem Örge uçağı kaçırdı. Orada bu talihsizlik yaşanmasaydı belki bu konuda sosyal medyada yapılan linçlerin hiçbiri yaşanmayacaktı.” itirafında bulundu.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Eski Eşi de Ünlüydü! Başarılı Voleybolcu Gizem Örge'nin Abisi de Oyuncu Çıktı!
Şampiyonluğun Ardından Babasına Seslenen Gizem Örge'nin Sözleri Herkesi Ağlattı!
Libero Gizem Örge ve Simge Aköz Neden Voleybol Maçında Farklı Renk Forma Giydi?

Popüler İçerikler

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
YORUMLAR
24.10.2023

daha işini ciddiye alıp bi uçağa yetişemiyorsa buna iş emanet edilmez demiş. tabi başına ne geldi de kaçırdı bilemiyorum ama. yabancı ve disiplin takıntısı olan direktörlerin böyle şeylere oluru olmuyor.

24.10.2023

Hadi abicim işine bak

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ