Başarılı Kovboy Filmlerinden Olan Eski Dost Filminin Konusu Ne? Eski Dost Filminin Oyuncuları Kimler?

1973 yılında vizyona giren başarılı Western yapımlarından biri olan Eski Dost filmi, uzun bir aradan sonra tekrardan gündeme geldi. Kovboy filmleri içerisinde en dikkat çeken yapımlardan olan bu filmin başrollerinde ise James Coburn, Kris Kristoffersan gibi isimler bulunuyor. Eski Dost'u izlemek isteyenler ise filmin konusunu ve oyuncu kadrosunu araştırmaya başladı. Peki Eski Dost filminin konusu nedir? Eski Dost filminin oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar...

Eski Dost Filminin Konusu Nedir?

New Mexico'nın azılı suçlulardan biri olan Pat Garret, Lincoln Kasabası’nın güvenliğinden sorumlu şeftir. Garret, eski arkadaşı Billy teh Kid'i gözaltına almak için elinden geleni yapar. Ancak Garret, bu görevde oldukça zorlanır.

İki polisi öldüren Billy teh Kid, ortadan kaybolur ve arkasından hiçbir iz bırakmaz. Tüm kasaba Billy'den rahatsızdır ve bulunmasını isterler. Garret ise tüm kasabaya Billy'nin bulunması için haber salar. Yeni şerif Garret, eski arkadaşı ve azılı suçlu Billy the Kid'i bulmak için büyük bir mücadele verir.

Eski Dost Filminin Oyuncuları Kimler?

  • James Coburn - Patt Garrett

  • Kris Kristofferson - Billy

  • Jason Robards - Gov. Lew Wallace

  • Rudy Wurlitzer 

  • Katy Jurado - Mrs.Baker

  • L.Q Jones - Black Harris

Eski Dost Filmi Hakkında Merak Edilenler

1973 yılında gösterime giren Eski Dost filmi, başarılı kovboy yapımları arasında yer alıyor. Usta oyuncu kadrosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla herkesi kendine hayran bırakan filmin yönetmen koltuğunda Sam Pekinpah oturuyor. Eski Dost filminin senaryosunda ise Rudy Würlitzer ve Gordon Carroll bulunuyor. Filmin müzikleri ise Bob Dylan tarafından oluşturuldu.

Popüler İçerikler

Ediz Ün İstifa Etti: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Edirne Milletvekili Ediz Ün'ün İstifasını İstemişti
Galatasaray'da Okan Buruk'un Penaltıya İtirazı Olay Oldu
Narin Güran Soruşturmasında Süreç Tıkanıyor: Kimlik Kartına Kadar Düşünmüşler!