Başardılar! 21 Günlük Karantinayla Koronavirüsü Ortadan Kaldırdılar

Koronavirüs vakaları artan Lüleburgaz'ın 650 haneli Sakızköy köyü, 17 Kasım günü 14 gün süreyle karantina altına alındı.

Karantina 1 hafta daha uzatıldı

Jandarma ekipleri, girişinde önlem aldığı köye giriş-çıkışa izin vermedi. 14 günün sonunda İl Hıfzıssıhha Kurulu, karantina süresini 1 hafta uzattı.

Kırımızıdan yeşile döndü

Köyde uygulanan 21 günlük karantina sonuç verdi. Köyün HES uygulamasında kırmızı olan rengi yeşile döndü. Yetkililer, köyde koronavirüs vakası kalmadığını belirterek, vatandaşları maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları yönünde uyardı.

Bakan Koca Fatih Altaylı'ya Konuştu: 'Çin Aşısını Beğenmezsek Ödeme Yapmayacağız'
Erdoğan 'Yargının İşine Müdahale Etmek Haddime Değil' Dedi ve Ekledi: 'Demirtaş Gibi Teröristin Hakkını Koruyacak Değiliz'
AKP'li Başkan Ankara'yı Milyonlarca Lira Zarara Uğratan Ankapark İçin 'Milli Servet' Dedi: 'Sahip Çıkılmalı'

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
09.12.2020

Peki bu süre içinde köylülerin gıda ihtiyacını kim karşıladı. Alışverişlerini kim yaptı? Maddi desteğini kim sağladı. 650 haneli köyü örnek alarak 85 milyon nüfuslu ülkede aynı uygulamayı yapamazsın. Kasası boşaltılmış ekonomimiz buna el vermez.

İşte aranan çözüm

09.12.2020

Karantina çıksın diye çabalıyoruz, yasakalr başlıyo bu sefer de hafta sonu çalışabilmek için izin alma derdine düşülüyor. İnşaat firmasında çalışıyorum hem saat 21:00 dan sonra hem de hafta sonları tüm kadro çalışıyoruz. Bu inşaatlar haftada 2 gün kapansa ülke batacak mı?

09.12.2020

Evet..

TÜM YORUMLARI OKU (8)