Başakşehir'in Rakibi Sevilla ile Sosyal Medyadaki Tatlı Atışması

Sosyal medya, özellikle de Twitter yaygınlaşmaya başladıkça kullanım amacı ve kullanım stili de değişti. Artık daha resmi bir şekilde duyuru yapması beklenen hesaplar gündeme uygun şakalar yapıyor, trend kalıpları kullanıyor ve bu şekilde Twitter'ı klasik duyuru yapma mecrasından çok farklı yerlere taşıyor. Bunun bir örneği de dün yaşandı. Hem de iki rakip kulübün resmi hesapları arasında.

1. Geçtiğimiz yıl sürpriz bir şekilde ligin son haftalarına kadar zirve mücadelesi veren Başakşehir, bu sezon için Şampiyonlar Ligi elemelerinde ilk rakibi Brugge'le karşılaştı.

2. Belçika ekibini eleyen Başakşehir'in bugün karşılaşacağı rakibi ise İspanya'nın kupa canavarı Sevilla. Sevilla'nın başarılarını göz önüne alırsak oldukça dişli bir rakip diyebiliriz.

3. Başakşehir'in sosyal medyayı esprili bir şekilde kullanması futbolla ilgilenenlerin şahit oldukları bir şey. Sürekli rakiplerine kırmadan tatlı tatlı dokundurmak sosyal medya ekibinin başarılı olduğu bir olay artık.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

4. Dün aynı muzipliği Sevilla'ya da yaptılar. Çünkü bu turu geçen Şampiyonlar Ligi'ne katılırken geçemeyen ise yoluna Avrupa Ligi'nden devam edecek.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

7. Kabul edelim iyiydi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

9.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

12. Başakşehir'e zorlu rakibi karşısında başarılar diliyor, sosyal medyada yediği kontraları sahada yememesini umuyoruz.

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
16.08.2017

Başakşehir'in yaptığı hiç bir başarıyı benimsemiyorum. Taraftarı yok, klüp camiası yok. Geçmişi geleceği yok. İspark'tan gelen para ile futbolcu alıp, daha doğrusu senin benim onun gs'linin bjk'linin trabzonlunun fb'Linin parası ile topcu alıp biz şu başarıları yaptık demiyorlar mı deliriyorum aq. TayyiT önce kasımpaşayı adam yaptı daha sonra sıra başakşehire geldi. Bu klüpten bir bok olmaz. Olmayacakta. Aldıkları tüm başarılar emek hırsızlığı şeklindedir.

16.08.2017

Buyuk takımlarımız senelerdir mucadele veriyor kac tane basarımız var?? Basaksehir takımımız oyle yada boyle bileğinin hakkıyla Club Brugge'u elediler mi elediler! Bu arada Sevilla ile eşleştiler. Turk takımlarının sonuna kadar destekçisiyim!! Umarım bu turuda geçip bizi sevindirirler!

16.08.2017

Sevilla saksıya fesleğen oturtur gibi oturtmuş.

16.08.2017

Sevilla yı elemelerini bende beklemiyorum zaten şu an hiçbir Türk takımı 2 eleme geçip ş.ligine kalacak düzeyde değil ama başakşehir beni fenerden çok heyecanlandırıyor adamlar ne oynadıklarını biliyorlar saygıya değer.Bu arada sevilla oranı 1.95 tavsiye ederim.

TÜM YORUMLARI OKU (9)