Başakşehir'de 8 Yaşındaki Çocuğa Taciz İddiası Ortalığı Karıştırdı

Başakşehir’de 8 yaşındaki bir kız çocuğunun taciz edildiği iddiası ortalığı savaş alanına çevirdi. Toplanan öfkeli kalabalık kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen Y.B.(35)'nin evini taşladı. Polis, kalabalığı biber gazı kullanarak dağıtırken, Y.B. gözaltına alındı.

Olay, akşam saatlerinde Güvercintepe Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 8 yaşındaki kız çocuğunun Y.B.(35) tarafından taciz edildiği iddiası ortalığı savaş alanına çevirdi.

Olayın ardından kaçmaya çalışan Y.B. vatandaşlar tarafından yakalandı. Bir süre darbedilen Y.B.’nin eve kaçması üzerine toplanan kalabalık binayı taşladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Kalabalığı dağıtmakta zorlanan polis ekipleri biber gazı kullanarak vatandaşları dağıttı. Gözaltına alınan Y.B. zırhlı polis aracıyla polis merkezine götürüldü.

Y.B.'nin evinin önünde toplanan kalabalık evi taşlarken, Y.B.'yi linç etmek istedi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Sokakta geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri gözaltına alınan Y.B.'yi zırhlı araçla polis merkezine götürdü.

Adıyaman'daki Kreş Hakkında Skandal İddialar: Denetim Sırasında Çocukları Yağmur Altında Beklettiler

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
01.08.2024

Bırakacaksın milletin eline görecek şerefsiz tacizi 😡

Allah bin kere belasını versin.Az bile yapmışlar ya neyse .8 yaşındaki bir kız çocuğundan bahsediyoruz ya nasıl bir kafa içerisindesiniz.İlkokula giden küçük bir yavrucak o daha ya.Küçük olmasa bile taciz edilebilceği anlamına gelmiyor ya neyse.Kızı düşünemiyorum ya kızda nasıl travma olmuştur şimdi o yaşta psikolojik destek almak zorunda kalıcak yavrucak hayır işin en kötüsüde güzel vatanımın adaletli kanunları sayesinde o insan dışı varlık birkaç sene yatıp hiç bişi olmamış gibi dışarı çıkıcak.Ama bu kızın daha psikolojisi şu kadarcık bile düzelmemiş olacak .Küçücük bir kızın hayalleriyle ,hayatıyla oynadı resmen .Kızın bu yaşta tek derdi boya kalemleriyle resim çizmek olmalıydı…

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ