Başak Demirtaş: “Bize Bunları Yaşatanları Gönderme Zamanı”

Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş, sosyal medyadan yayınladığı video ile seçimlere az bir süre kaldığını belirterek 'Bize bunları yaşatanları gönderme zamanı, değişim zamanı nihayet geliyor' dedi.

Başak Demirtaş sosyal medyadan yayınladığı videosunda gençlere seslendi. Demirtaş, seçimde gençlere yönelik "değişimin anahtarı sende" ifadelerini kullandı.

Demirtaş videoda şunları söyledi: 'Seçim günü için ben geri saymaya başladım bile. Bu seçimde kızımız Delal de ilk defa oy kullanacak. Hem Delal’in oyunun hem de bu seçimde ilk defa oy kullanacak sesin oyunun, güzel günlerin gelmesi için uğur getireceğine inanıyorum. O yüzden de böyle seçim günü yaklaştıkça, heyecanım da giderek artıyor açıkçası.

Evet, çok zor günler geçirdik. Hukuksuzluklar, haksızlıklar, pandemi, büyük ekonomik kriz ve en sonunda felakete dönüşen büyük bir deprem yaşadık. Ama şimdi; bize bunları yaşatanları gönderme zamanı, değişim zamanı nihayet geliyor.

İşte o gün geldiğinde, 14 Mayıs günü, bütün gençlik enerjinle, değişim için anahtar sende.'

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Mahir Akkoyun: 'Bu İlk Değil, Muhtemelen Son da Olmayacak'

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
08.04.2023

Vallahi iyi motive ediyorsun insanları ha, sana bunları yaşatanlara daha sağlam oy basacağız zira teröriste karşı yapılacak en doğru hamle budur

08.04.2023

bir de güzelleme yapmışlar, romantik fotoğraflar falan... Algınızı yesinler. Mansur Yavaş bu teröristler yüzünden aday yapılmadı işte.

08.04.2023

Selahattin demirtaş teröristtir, siyasi ayağının başıdır.Hadi basiretiniz bağlandı, körsünüz görmüyorsunuz bu kadardamı akıl edemiyorsunuz.Binlerce şehidin sebebi olan biri ülkenin bekasınımı ister belasınımı. İmam-ı Şafi'ye sormuşlar; Fitne zamanı hakkı tutanları nasıl anlarız? Demiş ki: "Düşman okunu takip ediniz, o sizi hak ehline götürür."

08.04.2023

Size neyi yaşatanı gönderme zamanı ? Diyarbakır'da mitinge çıkıp milleti gazlayıp polisin askerin karşısına çıkartarak yaralanmalarına veya ölümlerine neden olup 15 yaşında ki çocuğun kafasının kesilmesine vesile olup serhildan serhildan diye yırtınıp Roma'da tatil yapmanıza engel olmayanları mı gönderme zamanı ? Ne güzel lafı çeviriyorlar

TÜM YORUMLARI OKU (19)