Başak Burcu Erkeğinden Uzak Durmak için 13 Geçerli Neden

Duyanlar duymayanlara, bilenler bilmeyenlere anlatsın. İşte devamlı sanal sözlüklerde, kadın  muhabbetlerinde, sosyal medyada bir numaralı sohbet konusu olan başak burcu erkeğinden uzak durmak için 13 çok geçerli sebep.

1. Pasif-Agresiflik

Başak burcu erkeği dendi mi ilk sıraya gelecek negatif özelliği bulmak hiç zor değil:pasif agresiflik. Her daim içinde bebek gibi özenle öfke taşıyan bu arkadaşlarımız size bu öfkeyi genellikle manipülasyon yoluyla yansıtır. Manipüle edilmek yeterince kötüyken zodyağin bu eşsiz  alfa erkeğinin sorunu konuşmak yerine huysuzlanarak sizi delirtmesi işten bile değil.

2. Çok bilmişlik

Başak burcu erkeğinin bildiği bir şey varsa o da her şeyin en iyisini bildiğidir. O eğer bir sporla ilgiliyse diğer sporlar çocuk oyuncağı, sevdiği müzik turu dünyanın en iyisidir. Benim sevdiceğimin dediği her şey doğrudur diyen biriyseniz buyurun, başak erkeği tam sizlik, tadını çıkarın.

3. Yalnız kalamamak

Eric Fromm Sevme Sanati'nda yalnız kalmayı öğrenemeyen insanın kimseyi gerçekten sevemeyeceğini söyler. Buna katılsanız da katılmasaniz da, yalnız kaldığı her an 3.5 yaşındaki çocuk tribine girip mızmızlanmaya başlayan bir adam sinirinizi bozacaktır.

4. Masumiyet maskesi

Biraz ilgisi olan herkes bilir ki başka burcu zodyakta 'bakir/el değmemiş' olmakla karakterize edilir. Bu özellik sevgili başak burcu erkeğimizin çok fazla işine yaramakta, tabiri caizse bunun çok 'ekmeğini yemek' tedir. Kendileri masum, mahcup tavırlarıyla etrafa göz süzerken kafalarında çoktan sizi aldatmaya başlamışlardır. Ama unutmayın! Onlar her zaman edilgendir, her zaman flörte adeta zorlanırlar. Bir başak burcu erkeğinin etrafında her zaman ona 'hasta' birkaç kadın vardır.

5. İşkoliklik

Etrafınızda  'Ya bunlar hiç yorulmaz, yılmazlar mi?' dediğiniz biri varsa muhtemelen başak erkeğidir. Bunun neresi kötü diyebilirsiniz ama onun bitmek bilmeyen hırsıyla zamanla kendinizi ikinci planda bulmanız muhtemel.

6. Ayran gönüllülük

Şiiri hepimiz sever, şairlere derinden bir saygı duyarız. Ama bilhassa erkek şairlerin ayran gönüllülüğü hepimizin malumudur. Şiirlerdeki gibi bir aşk/dram ilişkisi yaşamak mi istiyorsunuz? Başak erkeği size bir şair duyarlılığıyla şiir tadında bir ilişki yaşatacak, ayran gönüllülüğüyle de kendinizi bir anda Piraye olarak kapıda bulacaksınız. Geçmiş olsun.

7.Ukalalık

Çatışma çoğu zaman ilişkileri ayakta tutan ve dinamize eden bir durum. Çiftler arasındaki tatlı sert atışmalar bir nevi cilveleşmedir hatta. Ama basak erkeği bunun tadını kaçırıp işi size üstten bakıp yerin dibine sokma, adeta bir erkek arkadaşıyla sidik yarısı yapma seviyesine çekme konusunda inanilmaz uzmanlar. Aşk oyunu yapayım derken kendinizi Karagöz-Hacivat sahnesinde bulmanız an meselesi!

8. Kıskançlık

Yere bakıp yürek yakmaların ince işçisi başaklar, kendileri aynı durumla karşılaştıklarinda çılgına dönerler. Sizi kendinden bile kıskanabilen bu iflah olmaz romantiklerin abartıya varan takıntılı tavırlarının zamanla size sıkıntı vermesi büyük olasılık.

9. Ukalalık

Çatışma çoğu zaman ilişkileri ayakta tutan ve dinamize eden bir durum. Çiftler arasındaki tatlı sert atışmalar bir nevi cilveleşmedir hatta. Ama başak erkeği bunun tadını kaçırıp işi size üstten bakıp yerin dibine sokma, adeta bir erkek arkadaşıyla sidik yarısı yapma seviyesine çekme konusunda inanılmaz uzmanlar. Aşk oyunu yapayım derken kendinizi Karagöz -Hacivat sahnesinde bulmanız an meselesi!

10. Komplekslilik

Yukarıda kıskançlıktan bahsettik. Bu beylerin bu tavırlarının hepsinin altında derin bir özgüven eksikliği ve komplekslilik olması acı ve halledilmesi zor bir sorun.

11. Alkoliklik

Eğer bir başak erkeğiyle ilişki arefesindeyseniz sosyal medya hesaplarında şöyle bir göz gezdirin deriz. Muhtemelen paylaştığı fotoğraflarda, bulunduğu ortamların %90'iında masada boş bardaklar, kirlenmiş tabaklar... Bu adamlar keyiflenmek, sosyalleşme, iki lafın belini kırmak için içtiklerini söyleseler de inanmayın, sadece içmek için içiyorlar.

12.Şekilcilik

Kalabalık bir ortama girdiniz. Ortalamadan güzel bir kadınsınız ve o gün de üzerinizde ayrı bir çekicilik var. Sizi ilk keşfedecek, üzerinizde hayaller kurmaya başlayacak ve hatta size ilk görüşte aşık olacak o erkek kim dersiniz? Tabii ki başak erkeği. Herkes beğenilmek ister fakat başak erkeğinin gördüğü imaja yüklediği aşırı anlam, sizi hızla tüketmesine sebep olabilir.

13. Egoist

Yukarıda saydığımız tüm özelliklerin çıktığı bir kapı var aslında: bencillik. Gerçekçi olmak lazım, hepimiz aslında benciliz. Ama ikili ilişkide bundan gerektiğinde feragat etmeyi öğrenmek de büyük elzem. Tereddütsüz söyleyebiliriz ki başak erkeği bunu öğrenme konusunda epey yeteneksiz.

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
20.05.2016

o değilde bunu yazan arkadaşın başak erkeği ile unutamadığı bişey var galiba :D

19.05.2016

Bende başak burcuyum ama yazdıklarının çoğuyla alakam yok, birilerine kızıp da böyle genelleme yapman hiç hoş değil bunu okuyan kişiler daha sonra senin gibi salaklar yüzünden bizlere ön yargılı davranıyorlar.

19.05.2016

Bu baya kuyruk acısından oluşturulmuş bi içerik olmuş ama

TÜM YORUMLARI OKU (33)