Baş Döndürücü Gülümsemelerine İnanmayın! İşte Yay Burcu Erkeğinden Fellik Fellik Kaçmanız İçin 14 Sebep

Biliyoruz çok tatlılar ama sonunda acı çeken taraf siz olmayın diye baştan uyarıyoruz. Bizden günah gitti bile. 🤷‍♀️

1. Yakışıklılıkları dillere destan ama bir o kadar da çapkınlar.

Bir Yay burcu erkeğinin karizması sizin ilk andan başınızı döndürmeye yeter, ayaktaysanız oturun; oturuyorsanız bayılmış taklidi yapın çünkü sizi gözlerinize kestirmişlerse eninde sonunda istediklerini alıp emellerine ulaşırlar. Sizi seviyorlarsa bırakmazlar belki ama yeni kişilere de asla hayır diyemezler. Bizden söylemesi.

2. Yardımseverlikte ve tatlı dillilikte bir numaralar ama, ama işte bir aması var.

'Bunun neresi kaçılacak bir şey yahu?' dediğinizi duyar gibiyim lakin o işler öyle değil işte... Bu, baldan bile tatlı olan beyler sizin aklınızı başından öyle bir alır ki yalanlarına bile doğru gözüyle bakmaya başlarsınız. Aldatmaya meyilli olduğunu söylemiştik ve bu yaptıklarını o yılanı deliğinden çıkaracak cinsteki dilleri ile görmezden gelmenizi sağlayabilirler.

3. Ne kadar masum dursalar da asla öyle değiller.

Bu beyefendiler size yeryüzündeki en masum erkekler gibi görünebilirler lakin durum tam tersidir. Öyle bir analiz yetenekleri vardır ki şaşırırsınız. O pür u pak, saf sandığınızın içinden ne şeytanlıklar çıkar yaşamadan bilemezsiniz. Hatta bazen yaşasanız bile fark edemezsiniz öyle şeytan öyle cindir bunlar.

4. Sarıp sarmalar bir anda bırakır ne olduğunu anlamazsınız.

Başta size o kadar çok ilgi ve değer verir ki hayatınızda sanki 'Ben daha önce hiç mutlu olup sevilmemişim.' dedirtir amaaa ardından sizi o çıkardığı bulutların üstünden öyle hızlı bir şekilde bırakır ki deyim yerindeyse yere çakılırsınız. Bu beylere güven olmaz hanımlar, lütfen yerlerde sürünmeyelim.

5. Cahildin, bir Yay burcu erkeğinin gülüşüne kandın değil mi? Kanma işte kanma!

Bakınız bu beyler bir gülüyor sanırsınız güneşi ağızlarının içinde taşıyorlar. Aklınız başınızı birden terk ediyor ve hop teslim oluyorsunuz. Lakin durum başta ne kadar güzel olsa da sonra bu beyler ağızlarını bir kapatıyor pir kapatıyor. Başta size kahkahalar attırıyorlar ardından size birkaç kelimeyi bile çok görüyorlar. Çünkü beylerimiz haddinden fazla sıkılgan...

6. "Canım ben biraz kafama göre takılayım ama sen bana sadık kal tamam mı hadi öptüm seni(!)" modundadırlar.

Bu beylerin çapkın olduğunu zaten taa en başta söylemiştik ama işte çapkın oldukları kadar biraz yüzsüzler de... Mesela kendisi hiçbir sorun teşkil etmiyormuş gibi sizi aldatır, siz yakalarsınız ve hesap sorayım derken birden sizin sadakatiniz sorgulanmaya başlanır. Ava giderken avlar sizi bu beyler ne olduğunu anlamazsınız valla.

7. Manipülasyon ete kemiğe bürünseydi burcu kesin Yay, cinsiyeti de kesin erkek olurdu!

'Sen beni değil ilgimi istiyorsun...' yani senden gelen ilgiyi istiyoruz yine de yaranamıyoruz. Bu beyefendiler hep haklı hep. Haksız olsalar da haklılar. Hanımlar, her daim haklı olan bir insan var mı yeryüzünde? Yok. Fakat öyle olduğunu iddia eden erkekler var, onlar da Yaylar. (Ek olarak, Aslan erkeği de hep haklı olduğunu düşünür.)

8. Akıllarından geçenleri düşünmeden söylerler.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

9. Maalesef yalanda 'master degree' yapmışlardır.

Bazen insan durup tebrik etmek istiyor yani bu kadar yalanı hangi ara nasıl uyduruyorsun diye. Yok ben 'Anlatsın severim yalanı' diyorsanız birebir tabii!

10. Canım biz onu umursamaz Yay burcu erkeğini bekleyen tüm kadınlar olarak değiştirelim en iyisi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

11. Harika eğlence anlayışları ile sizin için tehlike arz ederler.

Şimdi bu beyler ortamların gözbebekleri, şeytan tüyleri var. Eee siz de oldunuz sevgili girdiniz beraber ortamlara, sizinki herkesi güldürüyor masadakilerin dikkatini fazlaca çekiyor. Kadınlarınkini ayrı bir çekiyor tabii. Belki sizin yanınızda 'açıktan flört' etmiyordur ama siz yokken neler neler. Açıkçası bu beyler biraz Mevlana gibidir geleni de çeviremezler.

12. Hovarda Yay burcu erkeği için sadece normal arkadaşsınız, başka bir şeyi asla aklınızdan dahi geçirmeyin çünkü onlar geçirmezler.

Gezdiniz tozdunuz, eğlendiniz, yetmedi yakınlaştınız ee insan doğal olarak 'Biz neyiz?' diye düşünüyor ve soruyor. Lakin eğer bu soruyu bir yay erkeğine yöneltiyorsanız alacağınız tek bir cevap var o da: 'Sadece arkadaşız.'

13. Sanki uslanmış gibi "Her şeyi mahvettim özür dilerim, affet beni" diye bir de özür dilerler.

Klasik bir Yay burcu erkeği örneği olan Brad Pitt bu konu için kanlı canlı kanıttır. Affını diler ama asla bir daha yapmama garantisi yoktur. Çünkü yapar hem de alasını!

14. Bütün yaptıklarına rağmen onlara kıyamazsınız da...

Şöyle özür diliyor karşınızda bir Yay burcu erkeği. Gel de affetme. Yavru köpek bakışları ile karşı konulamaz olduğunu en iyi kendileri biliyor tabii. Fakat kanmayınız, oyuna gelmeyiniz. 

Hanımlar anlayacağınız bu beyler sizi manik depresif yapar, bir güldürür bir ağlatır. En iyisi hiç bulaşmamak. Tabii artık çok geçse en azından siz de onun gibi umursamaz olmayı öğrenin bari ne diyelim.

Elbette tümü böyle olmayabilir, iyi Yay erkeklerini tenzih ederiz. Sizin Yay erkekleriyle ilgili tecrübeleriniz neler? Yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yay Burcu İnsanlarının Farklı Olduğunu Kanıtlayan 16 Özelliği
Mükemmel Sandığınız Yay Burcunun Aslında Kafayı Çizmiş Olduğunun 17 İşareti
Yay Burcu İnsanları Hakkındaki Düşüncelerini Mizahla Harmanlayarak Anlatan 15 Yaysever

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
YORUMLAR
01.10.2020

şerefsiz yay erkekleri. ben bi tanesiyle tanıştım malesef. yazılımcıyım çok zekiyim havalarındaydı sonra kadın iç çamaşırı çalmaktan tutuklandı falan. çok değişik bi ruh hastasıydı.

Çok geçmiş olsunn

01.10.2020

Aynı benimki... Çok doğru yerinde tespitler.. bende neden böyle diyordum..

23.06.2022

Abla anladık yay burcu sevgilin oldu da bokunu çıkarmıssın yani bu ne olm öldürsen daha iyi

TÜM YORUMLARI OKU (10)