Baş Belası 'Şahin Kara' Seçkin Özdemir Kimdir? Seçkin Özdemir Nereli, Kaç Yaşında?

Bu Akşam 20.00'de ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak olan, ARC Film'in yapımcılığını üstlendiği yeni dizi Baş Belası'nın yönetmen koltuğuna Murat Onbul oturuyor. Senaryosunu Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel, Ahmet Orçun Okşar ve Ramazan Demirli'nin kaleme aldığı Baş Belası  dizisinde 'Şahin Kara' karakterine hayat veren Seçkin Özdemir'in kim olduğu merak ediliyor.  Peki,  Seçkin Özdemir kimdir? İşte Seçkin Özdemir hakkında bilinmesi gerekenler...

Baş Belası 'Şahin Kara' Seçkin Özdemir Kimdir?

25 Ağustos 1981 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Türk oyuncu, sunucu ve dj Seçkin Özdemir, 2000 yılında Kocaeli'nin bölgesel yabancı müzik radyolarından Red Fm'de radyo programcılığına başladı.

2002 yılında yapmaya başladığı 'Brainstorm' isimli radyo show programı Kocaeli'de büyük ilgi gördü ve program 2004 yılına kadar devam etti. Antalya, İstanbul ve Bodrum'un birçok önemli kulübünde dj olarak performans sergiledi.

2004 yılının Ağustos ayında Number One'a transfer olarak televizyon programı da yapmaya başlayan Özdemir, 2005 yılında Foster's sponsorluğunda 'Faraş' isimli absürd programı yaptı.

Ardından 2006 yılında Türkiye'nin en büyük gençlik kulübü 'Gnctrkcll'' Seçkin Özdemir'le çalışmaya başladı. İki sene Number 1 Tv ve Number 1 Fm'de yönetmen Önder Kızılkan'la birlikte Gnctrkcll sponsorluğunda 'Play' isimli gençlik müzik eğlence programını hazırlayıp sundu ve ayrıca Gnctrkcll'nin Türkiye çapındaki organizasyonlarında sahne sunuculuğu yaptı.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde aldığı tiyatro eğitiminin ardından Akbank, Ülker, Binboa Vodka, Coca-Cola ve Gnctrkcll reklam filmlerinde rol aldı ve 2008 yılında Atv'nin ''Yaban Gülü'' dizisinde Burak karakterini oynadı.

Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde aldığı oyunculuk eğitiminin ardından 2011 yılında ''Muhteşem Yüzyıl'' dizisinde Hürrem Sultan'ın sevgilisi Leo Karakterini canlandırdı ve ''Al Yazmalım'' isimli dizide Özge Özpirinçci ile birlikte başrol oynadı.

Seçkin Özdemir Rol Aldığı Yapımlar?

  • 2008 Yaban Gülü Burak

  • 2011 - 2012 Al Yazmalım İlyas Avcı

  • 2012 Muhteşem Yüzyıl Leo

  • 2013 - 2014 Bir Aşk Hikayesi Korkut Ali

  • 2014 Günahkar Ali Yusuf Tan

  • 2015 Racon Ailem İçin Adnan Korhan

  • 2015 - 2016 Acı Aşk Bulut Ocak

  • 2016 - 2017 Kiralık Aşk Pamir Marden

  • 2019-2020 Kuruluş Osman Flatyos

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı